Simplify Cloud Innovation

Hercertificering ISO en NEN is binnen!

Behind the scenes
Data in de cloud veilig balk
Hercertificering ISO en NEN is binnen!
ISO 27001 en NEN 7510 TüV

Vorige week behaalde het team van Synlogic met vlag en wimpel de nieuwe certificaten van NEN 7510 en ISO 27001. ‘Het komt niet vaak voor dat ik tijdens de hercertificering geen afwijkingen vind’, gaf de auditor aan.

Kwam het ons aanwaaien? Wij vragen het aan het Hindrik onze Security Officer.

Uiteraard is een goede voorbereiding het halve werk! Eerder vertelde ik al dat het voor ons een way of life is. De keuring is voor ons een moment van evaluatie, na de zomer begonnen wij al met deze zelfevaluatie. Actiepunten werden uitgezet en het begon bij iedereen weer extra te leven. Uiteraard zijn er altijd een paar dingen die 5 voor 12 nog moeten worden opgepakt, maar dat houd je altijd.  

Kwam het ons aanwaaien? In het begin niet, maar inmiddels zijn we zo één met onze way of live dat de keuring niet voelt als moeten. We doen wat we doen en dat willen we laten controleren door een externe partij.

Lees ook:
De 11 gouden regels van Synlogic

Een slager kan zijn eigen vlees niet keuren?

Precies! Je kijkt heel makkelijk en snel over je eigen fouten heen. Het is goed dat iemand van buitenaf met je mee kijkt, je uitdaagt en scherp houdt! 

Wij zijn gekeurd en nu?

Eigenlijk niet zoveel. Er verandert voor ons niets. We blijven doen wat we deden en blijven doorgaan met innoveren. Uiteraard zijn we heel trots op ons geleverde werk en de mooie complimenten. Daar staan we kort bij stil en gaan direct weer door tot de orde van de dag: onze klanten helpen met innovatieve cloudoplossingen.

Ben je benieuwd naar Hindrik zijn kijk op veiligheid? Lees hier  zijn eerdere blog terug.

Over de auteur
Anita Mooij – Cloud vertaalmachine

Als marketeer vertaal ik de cloud techniek naar begrijpelijke taal, zodat jij weet wat je van ons mag verwachten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stel ons jouw vraag

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.