Simplify Cloud Innovation

Digitale transformatie : Een ICT-stip aan de horizon

Cloud Infrastructuur
Data in de cloud veilig balk
Digitale transformatie : Een ICT-stip aan de horizon

Synlogic versnelt digitale transformatie. Wij maken voor onze klanten een toekomstgerichte ICT visie en strategie op basis van Microsoft Public cloud.

Dat doen we voor bedrijven die flexibel en online willen werken, die met hun klanten willen verbinden en toegankelijk willen zijn door middel van de online mogelijkheden van vandaag. En dat ook nog eens op een veilige en efficiënte manier.

Klanten die we al hebben mogen ondersteunen geven aan dat onze persoonlijke en gestructureerde aanpak goud waard is. Maar, wie zijn eigenlijk de gezichten achter Synlogic? Wie gaat er voor jou door het vuur om je te helpen met de uitdagingen van de digitale transformatie? Wie zijn je reisgenoten op weg naar de ICT-stip op de horizon?

ICT stip aan de horizon

Vandaag aan het woord onze Commercieel Customer Innovation Manager; Sander. En Sander neemSander Westerbeek helpt jou met je digitale transformatiet ons mee in zijn verhaal en zijn visie op de kansen van de Cloud voor jou.

‘’Als Commercieel Customer Innovation Manager vorm ik samen met de Technische Customer Innovation Managers het Customer Innovation team. Het is ons doel om klanten met onze revolutionaire werkwijze te helpen om succesvolle innovatie door te voeren. Dit concept lanceren we in januari 2021. Uit diverse onderzoeken is namelijk gebleken dat bedrijven die innoveren een voorsprong creëren op concurrenten. Maar ook wordt de arbeidsproductiviteit en omzet verhoogt. Dit zorgt ervoor dat je als bedrijf toekomstbestendig bent en blijft, want uiteindelijk komt alles wat met ICT te maken heeft vanuit de Cloud verwacht ik. Dit is nogal een impact voor een bedrijf maar juist hier begeleidt Synlogic deze innovatieve bedrijven met ons nieuwe concept, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen specialisme.

Onderscheidend

Dit onderscheidt Synlogic van andere ICT-bedrijven. Ik ben voor Synlogic gaan werken, omdat ik denk dat bedrijven die innoveren de toekomst hebben en het verschil gaan maken. Dit gedachtengoed leeft binnen Synlogic heel sterk. Voor mij een mooie kans om als Commercieel Customer Innovation Manager bedrijven te helpen met hun ICT-stip op de horizon.

Digitale transformatie

Binnen Synlogic houden wij ons ook bezig met de digitale transformatie van bedrijven. De digitale transformatie betekent voor mij niet alleen dat we bedrijfsprocessen digitaliseren en optimaliseren, maar vooral ook mobieler gaan werken . Kijk maar wat er nu gebeurt in deze coronacrisis. Iedereen werkt massaal thuis of op afstand en processen moeten anders ingericht worden. Mobiel werken zal naar mijn mening een groot onderdeel gaan worden van het nieuwe normaal. Hiervoor moeten organisaties veilig worden ingericht, iets wat nog lang niet overal in orde is met alle gevolgen van dien. Daarnaast zien we dat veel bedrijven niet of in beperkte mate bezig zijn met digitaliseren. Terwijl bedrijven die digitalisatie al wel hebben doorgevoerd ook meer data tot hun beschikking hebben. En deze data is kennis, en kennis is macht. Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen wanneer jouw data inzichtelijk is en voor je concurrent niet?

Je hebt meerdere invalshoeken wanneer je ervoor kiest aan de slag te gaan met de Cloud en Digitale Transformatie. Het beste is om dit stap voor stap te doen. Niet alles in één keer.

Wil je meer weten over het nieuwe concept van Synlogic waarmee we de digitale transformatie succes kunnen versnellen? Ik ga graag met je in contact!’’

Sander Westerbeek
Commercieel Customer Innovation Manager

Deze blog is geschreven door Sander Westerbeek. Neem gerust contact op met Sander als je vragen hebt over jouw digitale transformatie of het nieuwe concept van Synlogic. Wellicht krijg je wel een sneak preview!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stel ons jouw vraag

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.