Simplify Cloud Innovation

Hoe laat je ICT developers efficiënter werken?

Cloud Infrastructuur
Data in de cloud veilig balk
Hoe laat je ICT developers efficiënter werken?

De krapte op de arbeidsmarkt – ook in het ICT werkveld – is de meesten van ons bekend. Vooral developers zijn moeilijk te vinden. Die krapte kunnen we niet direct oplossen. Wat we wel kunnen is het werk voor developers makkelijker en efficiënter maken door procesoptimalisatie. Vandaag gaan we terug naar de basis en kijken we waar winst te behalen is.

Nadelen van Team Foundation Server (TFS)

Het werken met Team Foundation Server (TFS) is voor de meeste ISV’s standaard. Maar waarom eigenlijk? Het ontwikkelproces is erg traag en de server heeft voortdurend onderhoud nodig (denk bijvoorbeeld aan het updaten van de server) om aan jouw wensen te blijven voldoen.

Je wilt vernieuwen, maar je developers zijn razend druk of hebben niet voldoende kennis. Extra developers vinden is niet zo eenvoudig. Je klanten willen nieuwe features, maar verliezen door de toenemende performance- en stabiliteitsproblemen hun vertrouwen en stappen uiteindelijk over.

Maak kennis met Azure DevOps

Bij Synlogic lanceerden we daarom de afdeling DevOps. Zij helpen met het plaatsen van jouw ontwikkelproces in Azure DevOps en nemen de taken van TFS over, met behoud van version control en inzet van Git. Met onze workshops leren we jou – door middel van WebApps – applicaties in Azure te plaatsen en te optimaliseren. Ook kunnen wij jouw Azure Workloads in beheer nemen.

Tijdens de overstap ontwikkel je gewoon door, wel zo handig. Met applicaties in Azure worden flexibele groei en grip op kosten * eenvoudig mogelijk.

Azure DevOps draait in de cloud en heeft geen beheer nodig. Jouw ontwikkelproces gaat sneller en is overzichtelijker! En de developer die het al zo druk heeft? Die hoeft zich alleen nog maar te richten op het ontwikkelen van de software. Win win!

*Lees meer over de opbouw van resources binnen Azure en de kosten van overstappen naar Azure.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stel ons jouw vraag

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.