Simplify Cloud Innovation

Een flexibele en veilige Microsoft 365 Business werkplek

Cloud Infrastructuur
Data in de cloud veilig balk
Een flexibele en veilige Microsoft 365 Business werkplek

Onze werkomgeving verandert. Werknemers en werkgevers komen minder samen op vaste tijden en vooral samenwerken gaat op verschillende digitale manieren met verschillende apparaten. Met de mogelijkheden van vandaag is samenwerken op afstand laagdrempelig en ook nog eens efficiënt. Managers met een visionaire blik op de toekomst zien dat locatie onafhankelijk werken en technologie met elkaar versmelten waardoor er een naadloze samenwerking ontstaat. Wanneer start jij met de introductie van de moderne en flexibele werkplek?

Word flexibeler

De werknemers van vandaag vragen om flexibiliteit om zich aan te kunnen passen aan veranderende omstandigheden. Trage, defecte en verouderde technologie is wel het laatste wat je werknemers kunnen gebruiken terwijl ze hun werk, vergaderingen en teamsessies proberen te combineren. En vandaag de dag steeds belangrijker omdat thuiswerken de norm is.

Wist je dat 86% van de werknemers die niet betrokken zijn, zegt dat hun werkomgeving geen mogelijkheden biedt om zelf te kiezen waar ze kunnen werken?

Flexibiliteit en de juiste ‘spullen’ ter beschikking hebben is nu nog belangrijker. Synlogic verzorgt flexibele en veilige werkplekken op basis van Windows 10 en Microsoft 365. Ingerichte werkplekken die toepasbaar zijn voor ieder soort apparaat. Vaste computer, laptop en zelfs tablets of telefoons. Hierdoor hebben onze klanten de tools in handen om op nieuwe manieren te kunnen werken. De benodigde licenties zijn dagelijks aan te passen, in aantallen en soorten licenties.

“Het introduceren van een (verbeterde) flexibele werkplek is een stap die vaak vanwege de eenvoud wordt toegepast.”

Chatruimten, geavanceerde e-mail-, spraak- en videomogelijkheden en moderne apparaten om aantekeningen mee te maken: al deze tools dragen bij aan een soepel samenspel tussen eigen werktijd en de samenwerking binnen teams. Deze zijn standaard inbegrepen in de oplossingen van Synlogic.

Microsoft 365 Business

Via de Cloud Journey helpen wij onze klanten om een ICT-stip aan de horizon te zetten en daar naartoe te werken. Het introduceren van een (verbeterde) flexibele werkplek op basis van Microsoft 365 Business is een ICT-stip die vaak, vanwege de eenvoud, wordt toegepast. Logisch, want de impact voor de gebruiker is groot en de kosten zijn laag.

We kijken naar de bestaande werkplekken en hoe deze efficiënter en flexibeler kunnen worden. Dat begint met het overzetten van e-mail en bestanden naar Microsoft 365. Maar het kan ook zijn dat de gehele ICT-infrastructuur moet voldoen aan normeringen zoals ISO 27001 en NEN 7510, dit is met name belangrijk binnen de zorg of financiële branche. Belangrijk en meestal complex maar Synlogic heeft, dankzij de vele jaren ervaring en expertise, uitgewerkte stappenplannen en scenario’s voor jou klaarliggen.

Klaar voor de toekomst

We kunnen er niet meer omheen, hedendaagse behoeften veranderen snel. De flexibele werkplek voorziet jou in de uitdagingen van vandaag én van morgen. Is jouw bedrijf al flexibel genoeg om medewerkers, en daarmee klanten, tevreden te houden? Of wordt het  tijd voor een kopje koffie met één van onze Customer Innovation Managers. We helpen jou graag bij de volgende digitale stap in jouw succes.

Meer informatie over Microsoft 365 Business vind je op de website van Microsoft : Microsoft 365 voor bedrijven | Microsoft

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stel ons jouw vraag

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.