Simplify Cloud Innovation

De moderne werkplek veroorzaakt file op de digitale snelweg

Cloud Veiligheid
Data in de cloud veilig balk
De moderne werkplek veroorzaakt file op de digitale snelweg

De Moderne Werkplek is een term die wij tegenwoordig niet meer kunnen wegdenken uit onze dagelijkse ICT- omgeving. Waar we al bijna 1,5 jaar thuis hebben gewerkt, gaat de focus nu meer liggen op hybride samenwerken. Hoe de toekomst er uit gaat zien maakt voor dit onderwerp ook niet zoveel uit: de meeste mensen werken sowieso graag flexibel en overal.

Voorkom financiële én imagoschade

Een heel groot voordeel is dat we bijna niet meer in de file staan op de A28. Daarentegen is de digitale snelweg steeds drukker geworden. Het is nu belangrijker, maar tegelijkertijd ook complexer, dan ooit om onze gegevens te beschermen.

“Ik kan mij heel goed voorstellen dat het een uitdaging kan zijn om dat goed in te richten. Cybercriminelen maken gebruik geavanceerde middelen om aanvallen uit te voeren. De meeste bedrijven weten niet goed hoe ze met deze aanvallen om moeten gaan en zijn daardoor kwetsbaarder voor inbraak en gegevensverlies”
Brian Veldman – Cloud Engineer

Dit kan uiteindelijk leiden tot imagoschade en grote financiële gevolgen (Lees hier meer over in de blog van onze collega Roos, die een een hack voor haar ogen zag gebeuren).

File op de (digitale) snelweg

Cybersecurity op orde

Uiteraard is het belangrijk dat als het drukker wordt, dat je dan ook extra aandacht besteed aan jouw digitale veiligheid. De Moderne Werkplek helpt je om beter beschermd zijn tegen de hedendaagse gevaren. Hierbij maak je gebruik van AutoPilot (een tool die configuratie op een gemakkelijke en simpele manier kan managen), Multifactor Authenticatie (MFA) voor een toevoeging aan het verificatieproces en als laatste Defender (een extra beschermingslaag tegen phishing en malware). Onze collega Brian legt in dit filmpje uit hoe dat precies zit.

Kortom; de Moderne Werkplek op basis van Microsoft Cloud-oplossingen beschermd tegen hedendaags gevaren.

P.S. Wil jij meer weten over de verschillende onderdelen van De Moderne Werkplek? Check ons YoutubeKanaal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stel ons jouw vraag

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.