Simplify Cloud Innovation

Visitekaartje in de cloud

Quick Tips
Data in de cloud veilig balk
Visitekaartje in de cloud
In deze tijd zijn er geen netwerkbijeenkomsten en vooruitlopend op de tijd dat die er wel weer zijn: is het overhandigen van een visitekaartje wel COVID-proef? Het onthouden van een naam, toevoegen op LinkedIn of gewoon iemand zijn nummer vragen kan voldoende zijn. Hoe persoonlijk zou het zijn als ik gewoon zou zeggen: Hé mag ik je nummer? Dan bel ik je daar volgende week even over.

E-mail als eerste contactmoment

Op dit moment zijn netwerkbijeenkomsten er bijna niet en in de meeste gevallen is een e-mailbericht de eerste communicatie met derden vanuit een organisatie. Voor visitekaartjes hebben bedrijven hele protocollen en mag een medewerker deze echt niet zelf opmaken en bestellen bij de drukker. De meeste bedrijven hebben nog wel nagedacht over de e-mailhandtekening en vast beleid gemaakt, maar hebben totaal geen grip op de uitvoer daarvan. Best gek eigenlijk!
De e-mail handtekening is het nieuwe visitekaartje!
Doordat collega’s op meerdere apparaten werken is een eenduidige handtekening onderaan je mail steeds lastiger. ‘De groeten van Roos’ ‘Sent from my iPhone’, geeft hierin niet echt een professionele uitstraling. Hoe krijgen we hier controle over?

Oplossing: de cloud handtekening

De oplossing hiervoor is de cloud handtekening. Een eenduidige handtekening die je centraal inregelt. Collega Christiaan – Customer Innovation Manager – legt je daar meer over uit in het filmpje.

Christiaan Metselaar

"En wat ik leuk vind? Is mensen helpen bij hun IT-projecten. Het beheer van al die handtekeningen is nogal een saai en tijdrovende klus. Als er een nieuwe apparaat bij komt, kan dat nogal snel vergeten worden. Ook kunnen mensen zelf een handtekening instellen dit kan leiden tot grote diversiteit. Met de cloud handtekening krijg je onder ieder verzonden e-mail dezelfde handtekening, ongeacht het apparaat."

Christiaan Metselaar - Customer Innovation Manager

Eenvoudig allemaal dezelfde handtekening

Wat ik als communicatiespecialist ideaal vind aan deze tool, is dat je met één druk op de knop voor de gehele organisatie dezelfde e-mail handtekening kan instellen. Deze kan je daarnaast ook per persoon of afdeling personaliseren. Hierdoor voorkomen wij een wildgroei van wijzigingen aan de bedrijfshandtekening en/of gebruik van functietitels. Daarnaast is het ook heel handig bij tijdelijke campagnes: nooit meer vragen of collega’s het willen aanpassen. Kortom: Met de cloud handtekening pas je met één druk op de knop het visitekaartje voor de hele organisatie aan. Roos op ’t Holt
roos

Over de auteur
Roos op ’t Holt – Maakt cloudoplossingen begrijpelijk

‘Simplify Cloud Innovation’: Dagelijks de kracht van eenvoud innovatief toe te passen, zodat iedereen bij Synlogic met gemak kan werken aan jouw succes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stel ons jouw vraag

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.