Simplify Cloud Innovation

ICT uitdagingen in beeld gebracht

Organisaties worden succesvoller door de inzet van de public cloud. Je hoeft alleen de vele mogelijkheden maar te omarmen
Data in de cloud veilig balk
Smart Optimized

Snel inzicht in data met Power BI dashboards

De juiste informatie helpt je om jouw bedrijf goed te kunnen sturen. Zeker in deze toch wat onzekere tijden. Of het nu de afdeling financieel, sales, productie, support, operations of andere afdeling is binnen jouw bedrijf, tegenwoordig verzamelen en genereren we allemaal data.

De data komt uit één of meerdere bronnen zoals je diverse Softwarepakketten, Excel lijsten en/of externe gegevens. Een totaaloverzicht ontbreekt hierdoor of biedt niet de inzichten die je zou wensen.

We zien dat veel bedrijven om die reden iedere maand opnieuw data uit de diverse pakketten halen en daarmee een overzichtelijke rapportage proberen te maken zodat er inzicht is. Dit wordt dan veelal enkel met het management gedeeld.

Dat is iedere maand weer een tijdrovende bezigheid, die foutgevoelig is, niet efficiënt om herhaaldelijk te doen maar daarnaast stuur je niet op de meest actuele maar verouderde data. Hierdoor kan je zomaar achter de feiten aan lopen. Je bent dan niet in staat om in te grijpen als het nodig is. Dit is niet alleen vervelend maar kan ook financiële consequenties met zich meebrengen.

Power BI dashboard

Hoe zorg je er nu voor dat je betrouwbare beslissingen neemt op basis van inzichten in je data, die tot op de minuut actueel zijn waar en wanneer je maar wilt?

Kortom hoe ontwikkel je jou bedrijf naar een data gestuurde organisatie met business intelligence voor iedereen?

Synlogic helpt haar klanten om realtime inzage te krijgen in bedrijfs- en klantinformatie. Informatie is vaak versplinterd over verschillende softwarepakketten. Daarvoor hebben we koppelingen die alle informatie verzamelen tot een grote bron. Met onze voorbereidde BI dashboards, welke passend kunnen maken naar jou wensen en behoeftes, kunnen we snel informatie presenteren. Door de eenvoud ben je instaat om aanpassing door te voeren als er nieuwe wensen zijn voor het management team, sales team, productieafdeling of misschien wel jouw supportdesk.

Microsoft Power BI kan met bijna ieder softwarepakket worden gekoppeld. Het handmatig maken van rapportages, wat veel tijd kost, behoord tot de verleden tijd. De data wordt automatisch in je dashboard geüpdatet en is daarmee ook altijd actueel. Je loopt niet meer achter de feiten aan.

Ben je benieuwd of jij ook meer inzicht kunt krijgen met Power BI? Of wil je weten of Power BI gekoppeld kan worden aan de pakketten die jij gebruikt? Wij helpen je graag! Kopje koffie doen?

Meer informatie over Power BI vind je op de website van Microsoft : Klik hier.

Toegepast cloud oplossingen
  • Microsoft 365
  • Windows 10
  • Power BI

Wat is jouw uitdaging?

Hoe blijf jij bij in een wereld waarin continu nieuwe digitale mogelijkheden en technologieën ontstaan? Hoe zorg je dat je straks ook nog relevant bent voor jouw klanten? Creëer je eigen ICT-visie en strategie gebaseerd op cloud innovatie met Synlogic.

We hebben verschillende scenario’s in beeld gebracht om je te inspireren. Maak een keuze uit de onderwerpen hiernaast. 

Vragen? Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw uitdaging. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stel ons jouw vraag

ICT uitdagingen

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Zakelijke dienstverlening en zorg
ISV's en ontwikkelteams

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.