Simplify Cloud Innovation

ICT uitdagingen in beeld gebracht

Organisaties worden succesvoller door de inzet van de public cloud. Je hoeft alleen de vele mogelijkheden maar te omarmen
Data in de cloud veilig balk
Flex Together

Jouw reis naar succes … met de cloud?

We vroegen hem wat zijn stip op de horizon was. Snelheid. Dat was wat hij wilde. Een logische vraag, maar zeker niet aan te raden. De klant keek inmiddels met een verbaasde blik en hij vroeg waarom we zoiets zeggen terwijl wij de cloudpartner zijn waarmee hij snel up and running dacht te kunnen zijn. Hij heeft gelijk, wij zijn de ICT-partner die je laat vliegen op de cloud. Maar waar we eigenlijk écht gespecialiseerd in zijn, is de reis naar de cloud. De stap voor stap transitie waar organisaties pas écht mee geholpen zijn. Ik besloot het hem wat beter uit te leggen. En dus ook aan jou. Want ook als jij erover denkt over te gaan naar de cloud, wil je deze uitleg vast niet missen.

Op een slimme manier je bedrijfsdoelstellingen realiseren

Stel, je persoonlijke én bedrijfsdoelstellingen worden behaald en ook nog eens slimmer gerealiseerd door de cloud. Bijvoorbeeld omdat:

 • Medewerkers efficiënter hun werk kunnen doen, beter kunnen samenwerken en hierdoor meer werkplezier hebben.
 • Je de time to market van nieuwe producten en diensten kunt verkorten.
 • De dienstverlening naar je klanten wordt verbeterd of zelfs naar een hoger niveau kan worden gebracht.
 • Je data inzichtelijk is waardoor je nog beter een beslissing kunt nemen en je de concurrentie te slim af bent.
 • Je ICT niet langer ongrijpbaar of niet werkend is, maar beschikbaar is wanneer je het nodig hebt en ook nog eens meegroeit met je bedrijf met een zo hoog mogelijke veiligheid.
 • Je daarmee dus het uiteindelijke bedrijfsresultaat verbetert.

 

Dat klinkt interessant, toch? Klopt. Maar hoe kom je op dat punt? Hiervoor hebben wij de Synlogic Cloud Journey ontwikkeld. Een reis van A tot Z waarin we je meenemen in het omarmen, implementeren en innoveren van de cloud voor jou. Waarom een reis? Op vakantie gaan doe je ook niet zomaar. Hierover heb je ook goed nagedacht en misschien zelfs een plan gemaakt. Toch!?

 

thuis en onderweg samenwerken Microsoft Teams

 

Themagericht werken

We beginnen (of voor bestaande klanten vervolgen) met de Cloud Journey jouw reis naar de cloud. Jouw ICT-Stip aan de horizon. Aan de hand van uitgewerkte thema’s – samengesteld door onze jarenlange ervaring en expertise – begeleiden we je stap voor stap. En met welk thema jij wilt beginnen, hangt helemaal van jouw doelstellingen en organisatie af.

Thema’s die binnen onze Cloud Journey vallen zijn:

 • Cloud Starter: e-mail en bestanden in de cloud. De overstap van een eigen Exchange Server of andere e-mailoplossing naar Office 365. Daarnaast plaatsen we jouw bestanden in de cloud.
 • Flex Together: ook wel de moderne werkplek genoemd. Veilig samenwerken vanaf ieder apparaat en iedere gewenste locatie.
 • Always on Performance: beschikbaarheid en snelheid. Bij de investering in een flexibel maar toch stabiele infrastructuur wil je de garantie op zekerheid. Op een 24/7 werking en toegankelijkheid.
 • Smart Optimized: verzamel data en inzichten en verbeter jouw dienstverlening. Door de inzet van cloudoplossingen worden processen niet alleen geautomatiseerd en verbeterd, je wint er ook nieuwe inzichten mee over processen en klanten.
 • Secure Compliant: borg richtlijnen en normeringen in je eigen cloud infrastructuur. Jouw ICT-omgeving sluit aan bij normeringen zoals de ISO 27001 en de NEN 7510, andere wet- en regelgeving óf eigen opgestelde richtlijnen.

 

Bij ieder thema helpen we met het adoptieproces en leveren onze Cloud Engineers ondersteuning, wanneer dat maar nodig is. Door middel van monitoring houden we de ICT-omgeving nauwlettend in de gaten zodat jij je geen zorgen hoeft te maken om veiligheid en toegankelijkheid.

ICT moet ondersteunen

Jij bent specialist in jouw vakgebied en je medewerkers zijn je waardevolste bezit. Wij vinden het logisch dat jullie vooral bezig willen zijn met klanten helpen. ICT mag daarbij ondersteunen. Dat is ons specialisme en vakgebied. En daar helpen we jullie zoveel mogelijk mee, zodat die ICT-stip aan de horizon en bedrijfsdoelen behaald kunnen worden.

Uiteindelijk verdween de verbaasde blik van de eerdergenoemde klant als sneeuw voor de zon. We beginnen op korte termijn met de implementatie van zijn eerste thema de Cloud Starter. Waar begint jouw digitale reis naar succes?

Toegepast cloud oplossingen

Microsoft 365
Windows 10
Intune

Wat is jouw uitdaging?

Hoe blijf jij bij in een wereld waarin continu nieuwe digitale mogelijkheden en technologieën ontstaan? Hoe zorg je dat je straks ook nog relevant bent voor jouw klanten? Creëer je eigen ICT-visie en strategie gebaseerd op cloud innovatie met Synlogic.

We hebben verschillende scenario’s in beeld gebracht om je te inspireren. Maak een keuze uit de onderwerpen hiernaast. 

Vragen? Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw uitdaging. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stel ons jouw vraag

ICT uitdagingen

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Zakelijke dienstverlening en zorg
ISV's en ontwikkelteams

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.