Simplify Cloud Innovation

Cloud Infrastructuur

Kostenefficiënt en schaalbaar
Data in de cloud veilig balk
Cloud Infrastructuur
Wendbaar en flexibel

Microsoft Azure

Het tempo van de wereld versnelt. Jouw bedrijf beweegt mee. Wendbaar en flexibel zijn, dat vraagt veel van het bedrijfsproces. Samenwerken, data verrijken, innovaties lanceren; je wilt voorop blijven lopen. Jouw cloud-omgeving moet  snel en flexibel aanpasbaar zijn. 

Met het Azure-platform van Microsoft schakel je snel en veilig door naar een hoger level van innoveren en ontwikkeling. Je hebt de tools in handen om maximale beschikbaarheid te realiseren, de veiligheid te vergroten en de omgeving mee te laten bewegen met de gewenste performance. Migratie naar een cloud infrastructuur op basis van Microsoft Azure maakt onderdeel uit van de Synlogic Cloud Journey. Hierin hebben wij onze ervaringen voor je gebundeld, zodat we samen met jou jouw ICT stip op de horizon kunnen plaatsen. Meer weten over de mogelijkheden die wij bieden binnen Azure? Lees dan hier verder.

Vul je gegevens in

Cloud Journey aanvragen

Roadmap Cloud Journey

Onze diensten

Cloud back-up

Cloud back-up

Microsoft Azure

Datacenter voor ISV's

Young,Man,Hacking,Server,In,Dark,Room

Let's make the cloud work for you!

Kunnen wij je helpen?
Cloud Journey naar succes
Offerte aanvragen

We hebben verschillende scenario’s in beeld gebracht om je te inspireren. Al die mogelijkheden in de cloud kunnen verwarrend zijn. Waar begin je? Wat is de goede oplossing voor mij? Hoe houd ik het allemaal veilig.

Creëer je eigen ICT-visie en strategie gebaseerd op cloud innovatie samen met Synlogic. Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw uitdaging.