Simplify Cloud Innovation

Cloud Back-up

“Ik heb geen back-up nodig, alles staat toch in de cloud?”
Data in de cloud veilig balk
Cloud Back-up
Snel en eenvoudig verloren data herstellen bij calamiteiten

Aan de slag: het cloud back-up plan

Ik heb geen back-up nodig, alles staat toch in de cloud?” Deze stelling is helaas niet waar. Staat jouw data in de cloud? Ook dan is het maken van een back-up noodzakelijk. Bestanden kunnen verloren raken doordat de gebruiker ze verwijdert, overschrijft of door ransomware (gijzelsoftware).

Ondanks dat werken in de cloud veilig is, is het maken van een back-up altijd noodzakelijk. Wist je bijvoorbeeld dat 43% van alle cyberaanvallen gericht is op het MKB? Een aanval kan je helaas niet helemaal voorkomen, maar je kan de kans op succes wel sterk verkleinen. Zo adviseren wij onze klanten om diverse cybersecurity maatregelen te treffen. Daarnaast is een goed uitgedacht back-up plan noodzakelijk om snel en eenvoudig verloren data te herstellen bij calamiteiten. Zo kan je de impact bij calamiteiten sterk beperken.

Speciaal voor jouw Microsoft 365 omgeving

Synlogic 365 Cloud Back-up

Zorg voor de back-ups van jouw Microsoft 365 omgeving in de cloud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan OneDrive, Teams, SharePoint en je mail in Outlook.

Back-up in de cloud
Voor jouw bedrijfskritische apparaten

Synlogic 365 Cloud Continuity

Zorg voor back-ups van business-kritische devices. Denk aan werkstations of laptops waarop line of business apps draaien.
Voor jouw Azure resources en on-premises workloads

Microsoft Azure Back-up

Zorg voor back-ups van jouw (belangrijkste) Azure Workloads. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Azure virtual machines.

Cybersecurity maatregelen

Diefstal, het bestaat sinds jaar en dag. Waar het vroeger vooral ging om fysieke goederen, richten criminelen zich tegenwoordig steeds vaker digitaal tot organisaties. Van het stelen van gevoelige data zonder dat je het doorhebt tot het gijzelen van jouw bedrijfsdata totdat je een fors bedrag betaalt.

Virussen, spyware, phishing en randsomware, het is aan de orde van de dag en kan hele organisaties platleggen. Wanneer jouw organisatie getroffen wordt, kan dit enorme gevolgen hebben. Wij helpen jou graag om jouw organisatie te beschermen. Ontdek hieronder hoe wij jou kunnen helpen.

Security Baseline

Security Baseline

Beveiliging van je apparaten, identiteit en gegevens.
Lees meer

MKB Security Operations Center

MKB Security Operations Center

24/7 proactieve monitoring voor jouw veiligheid
Lees meer

Bovenstaande cybersecurity maatregelen maken onderdeel uit van de Synlogic Cloud Journey – het digitale rondje Zwolle.

Start vandaag nog met jouw cloud beveiliging

Bovenstaande oplossingen helpen jou om de beveiliging van jouw ICT omgeving te verbeteren. Daarnaast kan je ook heel veel zelf doen.  Volg onze Security Friday updates op YouTube of lees onze blogs.

Snel aan de slag

Wij staan voor je klaar
Cloud Journey naar succes

Overtuigd van de voordelen van bellen via VoIP en wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? 

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Laat je gegevens even achter dan nemen wij contact met je op.

Ontdek de mogelijkheden van de cloud