Simplify Cloud Innovation

Synlogic 365 Cloud Continuity

Back-up je belangrijkste computers
Data in de cloud veilig balk
Synlogic 365 Cloud Continuity
Better safe than sorry

Back-up je devices

Met de Synlogic 365 Cloud Continuity heb je altijd en overal een dagelijkse back-up van de   belangrijkste werkstations of laptops. “Ik heb geen back-up nodig, alles staat toch in de cloud?” Helaas is dat niet in alle gevallen waar. Het kan voorkomen dat sommige programma’s niet gekoppeld zijn aan de cloud.

Met de Synlogic 365 Cloud Continuity koppelen wij deze programma’s aan de cloud en maken wij een snapshot van jouw computer(s). Hierdoor is er altijd een back-up van de software aanwezig en zijn jullie niet meer afhankelijk van een . Doordat wij een copy hebben gemaakt van het gewenste werkstation, inclusief alle software instellingen, zijn jullie in het geval van een calamiteit, binnen no time weer up and running.

Voorkom dataverlies bij een cyberaanval

Wat is de Synlogic 365 Cloud Continuity?

De Synlogic 365 Cloud Continuity is software die wij installeren op de belangrijkste werkstations van onze klanten, zodat deze machines altijd terug kunnen naar de veilige situatie. Als het dan wel misgaat, dan kunnen wij altijd weer terug. Kortom: het maakt een back-up van je belangrijkste computers.

Hoe werkt het?

De software maakt een back-up van jouw werkstation. Werk jij eerst op locatie A en daarna op locatie B en heb jij daardoor tijdelijk geen internet? Geen zorgen, zodra jij op locatie B aanwezig bent, zal de back-up verdergaan.

Wist jij dat 43% van alle cyberaanvallen gericht is op bedrijven uit het MKB? Lees meer over cyberaanvallen op het MKB.

thuis en onderweg samenwerken Microsoft Teams
Houd jouw bedrijf draaiende

Starten met deze back-up

Deze back-up is noodzakelijk voor iedereen die werkt met werkstations of -machines die essentieel zijn voor het draaiende houden van jouw bedrijf. Brian geeft in de video een aantal business scenario’s.

Brian Veldman

Tip: denk bijvoorbeeld ook even aan de applicaties die niet te VerSaaSen (volledige onlinedienst) zijn, maar nog wel op een werkstation draaien. Om deze te laten draaien zonder back-up is erg riskant en ook een back-up hiervoor is belangrijk, denk aan Line Of Business apps (LOB).

Brian Veldman - Cloud Engineer
Minimaliseer dataverlies

Hoe vaak wordt er een back-up gemaakt?

Jouw gegevens zijn ontzettend belangrijk en juist daarom wordt er drie keer per dag een back-up gemaakt. Op deze manier kan je altijd terug en wordt data verlies geminimaliseerd . Met 1 druk op de knop is kunnen wij de back-up starten en ook restoren (herstellen).

Doordat er drie keer per dag een back-up gemaakt wordt, verlies je nooit veel data en gegevens. Waar wacht je dus nog op? Zet de back-up aan en minimaliseer dataverlies voor jouw organisatie, want Better safe, than sorry!

Aanvullende cloud back-up diensten

Met de Synlogic 365 Cloud Continuity houd je jouw bedrijf draaiende en verkort je de tijd dat je bedrijf stil komt te vallen in het geval van calamiteiten.

Maak je gebruik van Azure dan is het sterk aan te bevelen ook back-ups te maken van jouw Azure Workloads. Tot slot hebben jullie met de Synlogic 365 Cloud Back-up altijd en overal een dagelijkse back-up van de Microsoft 365 omgeving en verkleint de kans op dataverlies. Danzij de Synlogic 365 Cloud Back-up hebben jullie altijd en overal een dagelijkse back-up van de Microsoft 365 omgeving waardoor de kans op dataverlies verkleint. 

Synlogic 365 Cloud Back-up

Synlogic 365 Cloud Back-up

Zorg voor de back-ups van jouw Microsoft 365 omgeving in de cloud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan OneDrive, Teams, SharePoint en je mail in Outlook.
Lees meer

Microsoft Azure Back-up

Microsoft Azure Back-up

Zorg voor back-ups van jouw (belangrijkste) Azure Workloads. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Azure virtual machines.
Lees meer

Snel aan de slag

Wij staan voor je klaar
Cloud Journey naar succes

Overtuigd van de voordelen van bellen via VoIP en wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? 

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Laat je gegevens even achter dan nemen wij contact met je op.

Ontdek de mogelijkheden van de cloud