Simplify Cloud Innovation

Synlogic 365 Cloud Back-up

Back-up van jouw Microsoft 365 omgeving in de cloud
Data in de cloud veilig balk
Synlogic 365 Cloud Back-up
Speciaal voor Microsoft 365

Jouw cloud back-up plan

Met de Synlogic 365 Cloud back-up heeft jouw omgeving altijd en overal een dagelijkse back-up van de Microsoft 365 omgeving. Dit verkleint de kans op dataverlies.

Maar ik heb geen back-up nodig, alles staat toch in de cloud?” Deze stelling is helaas niet waar. Staat jouw data in de Cloud? Dan is het maken van een back-up nog altijd noodzakelijk. Bestanden kunnen verloren raken doordat de gebruiker ze verwijdert, overschrijft of door ransomware (gijzelsoftware).

Wanneer je bestanden verwijdert, komen ze in eerste instantie in de prullenbak, maar na 30 dagen zijn ze echt weg. Onze tool maakt een dagelijkse back-up van al jouw gegevens die verwerkt worden in bijvoorbeeld OneDrive, Teams, Sharepoint Online, e-mailberichten, agenda’s of contactpersonen. Geheel automatisch en in de Cloud. Door de Synlogic 365 Cloud Back-up is jouw verloren data snel en eenvoudig hersteld!

Voorkom dataverlies bij een cyberaanval

Wat doet de Synlogic 365 cloud back-up?

De Synlogic 365 Cloud back-up zorgt ervoor dat data niet verloren gaat wanneer er een malware- of ransomware aanval, storage- probleem of gebruikersfouten ontstaan. Dit doen wij o.a. door dagelijks back-ups  te maken.

Wist jij dat 43% van alle cyberaanvallen gericht is op bedrijven uit het MKB? Lees meer over cyberaanvallen op het MKB.

De tool die wij gebruiken is geïntegreerd met bijvoorbeeld een automatisch alerting-systeem. Hierdoor krijgen wij een melding(en) als er een incident of probleem wordt gesignaleerd. Denk bijvoorbeeld aan een mislukte back-up, er wordt dan direct een vervolgactie gepland. Wij zien precies hoe het gaat met jouw back-up en spelen hier direct op in. Dit alles maakt onze tool erg krachtig.

Cloud back-up
Altijd weer snel up-and-running

Is deze back-up voldoende?

De vraag die wij altijd stellen is: “Om welke data en service(s) gaat het eigenlijk?”. In dit geval gaat het om de Microsoft 365 service(s). Denk hierbij aan je e-mail (Exchange Online), je persoonlijke bestanden (OneDrive), de gedeelde bibliotheken (SharePoint) en de samenwerkgroepen (Teams).

Door van al deze Microsoft 365 Services back-ups te maken kunnen we garanderen dat je altijd terug kunt naar het verleden, dit maakt dan ook dat de Synlogic 365 Cloud Back-up . Op het moment dat er actie benodigd is sturen wij direct Cloud Engineers aan.

 

 

Minimaliseer dataverlies

Hoe vaak wordt er een back-up gemaakt?

Jouw gegevens zijn ontzettend belangrijk en juist daarom wordt er drie keer per dag een back-up gemaakt. Op deze manier kan je altijd terug en wordt data verlies geminimaliseerd . Met 1 druk op de knop is kunnen wij de back-up starten en ook restoren (herstellen).

Doordat er drie keer per dag een back-up gemaakt wordt, verlies je nooit veel data en gegevens. Waar wacht je dus nog op? Zet de back-up aan en minimaliseer dataverlies voor jouw organisatie, want Better safe, than sorry!

Aanvullende cloud back-up diensten

Met de Synlogic 365 Cloud Back-up beperk je mogelijk dataverlies uit je Microsoft 365 omgeving, maar dit is waarschijnlijk niet het enige waarvan je een back-up wilt in noodsituaties. 

Maak je gebruik van Azure dan is het sterk aan te bevelen ook back-ups te maken van jouw Azure Workloads. Tot slot werkt iedereen op verschillende devices zoals laptops, tablets en mobiele telefoons. Het kan voorkomen dat sommige programma’s niet gekoppeld zijn aan de cloud. Met de Synlogic 365 Cloud Continuity koppelen wij deze programma’s aan de cloud en maken wij een snapshot van jouw device. In het geval van calamiteiten, weet je zeker dat je binnen no time weer up-and-running bent.

Synlogic 365 Cloud Continuity

Synlogic 365 Cloud Continuity

Zorg voor back-ups van business-kritische devices. Denk aan werkstations of laptops waarop line of business apps draaien.
Lees meer

Microsoft Azure Back-up

Microsoft Azure Back-up

Zorg voor back-ups van jouw (belangrijkste) Azure Workloads. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Azure virtual machines.
Lees meer

Snel aan de slag

Wij staan voor je klaar
Cloud Journey naar succes

Overtuigd van de voordelen van bellen via VoIP en wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? 

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Laat je gegevens even achter dan nemen wij contact met je op.

Ontdek de mogelijkheden van de cloud