Cybersecurity in de Cloud

Eenvoudig - Veilig - Gebruiksvriendelijk - Betaalbaar
Data in de cloud veilig balk
Cloud Security
Simplify Cloud Security

Veiligheidsrisico's verkleinen

Werken op verschillende apparaten en plekken is de nieuwe norm, ook wel het nieuwe werken genoemd. Binnen dat nieuwe werken vormt de moderne werkplek, waarbij er gewerkt wordt in de cloud, de basis. In een rap tempo is deze innovatie doorgevoerd, maar innoveert jouw beveiliging ook mee?

In onze ogen een must voor elk bedrijf en voor ons één van de belangrijkste stops in ons digitale rondje Zwolle, door ons ook wel de Synlogic Cloud Journey genoemd.

Security Baseline | Maak Cloud Veilig | Synlogic Zwolle Cloudoplossingen

Bescherm jouw bedrijf

Diefstal, het bestaat sinds jaar en dag. Waar het vroeger vooral ging om fysieke goederen, richten criminelen zich tegenwoordig steeds vaker digitaal tot organisaties. Van het stelen van gevoelige data zonder dat je het doorhebt tot het gijzelen van jouw bedrijfsdata totdat je een fors bedrag betaalt.

Virussen, spyware, phishing en randsomware, het is aan de orde van de dag en kan hele organisaties platleggen. Denk jij dat dit jouw organisatie niet kan overkomen? 43% van alle cyberaanvallen is gericht op het MKB. Wanneer jouw organisatie getroffen wordt kan dit enorme gevolgen hebben. Wij helpen jou graag om jouw organisatie te beschermen. Ontdek hieronder hoe wij jou kunnen helpen.

In 3 stappen jouw veiligheid verbeteren?

In drie stappen nemen wij jouw online omgeving door en meten wij jouw Cloud Secure Score, zodat jij direct weet hoe jouw cloud omgeving presteert.

Stap 1: Vrijblijvende afspraak met onze experts

Stap 2: Cloud Secure Score check en evaluatie

Stap 3: Plan van aanpak

ISO 27001, NEN 7510 en Gold Partner

Certificeringen

Cybersecurity en zeker weten dat je alles hebt gedaan om zo veilig mogelijk te werken, zit bij ons in het DNA. Daarom zijn wij ISO 27001 én NEN 7510 gecertificeerd. Onze privacy officer Hindrik vertelt je graag meer over de toepassing van deze certificeringen.

Ga direct zelf aan de slag

Wacht niet langer en kom in actie. Je kan zelf al veel doen om jouw eerste stappen richting een veiliger ICT omgeving te zetten. Zet bijvoorbeeld Multi Factor Authenticatie (MFA) aan en maak gebruik van de Cloud Back-up. Wil jij weten wat je nog meer zelf al kan doen? Volg dan ons dan op YouTube. Tijdens Security Friday nemen Marthijn en Brian je mee in de laatste tips en tricks.

Cybersecurity: kom in actie!

Ben jij net als ik slecht in het onthouden van je wachtwoorden? Voor elk systeem en elk account moet je een ander wachtwoord hebben en

Is mijn Microsoft 365 account veilig?

Veiligheidsmonitor 2021 Het belang van goede online beveiliging kunnen wij niet vaak genoeg benadrukken. Uit de Veiligheidsmonitor 2021 van het CBS bleek dat vorig jaar

Snel aan de slag

Wij staan voor je klaar
Cloud Journey naar succes

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij hebben om jouw cybersecurity verder te verbeteren? 

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Laat je gegevens even achter dan nemen wij contact met je op.

Ontdek de mogelijkheden van de cloud