Security Baseline

Beveiliging van je apparaten, identiteit en gegevens
Data in de cloud veilig balk
Security Baseline
Basis veiligheid in de cloud

Veiligheidsrisico's voor jouw bedrijf verkleinen?

We werken tegenwoordig op steeds meer verschillende apparaten. En het beveiligen van al die apparaten is voor beheerders een hele klus. En dat gaat ook nog wel eens mis. Met grote gevolgen.

Heb jij de basisbeveiliging van jouw cloud omgeving al op orde en wil je nog een stap verder gaan? Met het MKB Security Operations Center (MKB SOC) gaan wij proactief aan de slag met het monitoren van de ICT omgeving van jouw organisatie.

Security Baseline

We hebben een pakket met cloudoplossingen samengesteld dat je eenvoudig in gebruik neemt bij het beveiligen van je bedrijf. Ons doel? Kans op verlies en diefstal van gegevens zo klein mogelijk maken.

Goed beveiligen van je apparaten, identiteit en gegevens is belangrijk voor jouw bedrijf. Vooral gezien de hedendaagse bedreigingen. Internetcriminelen hebben namelijk eenvoudig toegang tot geavanceerde tools om grootschalige cyberaanvallen uit te voeren.

Microsoft 365
& 24/7 beheer

Multi-Factor
Authenticatie

Cloud
back-up

Cloud
handtekening

Profiel Rob van der Zande

“We werken met patiëntgegevens. Daarom hebben we twee-factor authenticatie en monitort Synlogic continu op inbraakpogingen of andere problemen.”

Rob van der Zande | 4Dental Tandtechniek

In 3 stappen jouw veiligheid verbeteren?

In drie stappen nemen wij jouw online omgeving door en meten wij jouw Cloud Secure Score, zodat jij direct weet hoe jouw cloud omgeving presteert.

Stap 1: Vrijblijvende afspraak met onze experts

Stap 2: Cloud Secure Score check en evaluatie

Stap 3: Plan van aanpak

(Her)ken de gevaren van het internet

Onze Security Awareness Training; Informatief en laagdrempelig

Tijdens de online training neemt onze Cloud Security Engineer je mee naar de wereld van de hackers, cybercriminelen en de donkere kanten van het internet. Je leert de gevaren te herkennen en weet na de training hoe je jezelf hiertegen kunt wapenen. En dat begint bij bewustwording.

security awareness - maak data in de cloud veilig
Security Awareness training cloud veiliger maken in Zwolle

Direct zelf aan de slag

Cybersecurity: kom in actie!

Ben jij net als ik slecht in het onthouden van je wachtwoorden? Voor elk systeem en elk account moet je een ander wachtwoord hebben en

Is mijn Microsoft 365 account veilig?

Veiligheidsmonitor 2021 Het belang van goede online beveiliging kunnen wij niet vaak genoeg benadrukken. Uit de Veiligheidsmonitor 2021 van het CBS bleek dat vorig jaar

Snel aan de slag

Wij staan voor je klaar
Cloud Journey naar succes

Overtuigd van de voordelen van bellen de Security Baseline en wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? 

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Laat je gegevens even achter dan nemen wij contact met je op.

Ontdek de mogelijkheden van de cloud