Simplify Cloud Innovation

Versnelt uitrollen van nieuwe resources en features met Azure DevOps

Cloud Infrastructuur - ISV oplossingen
Data in de cloud veilig balk
Versnelt uitrollen van nieuwe resources en features met Azure DevOps

Azure DevOps biedt oplossingen voor ontwikkelteams om werk te plannen, samen te werken aan codeontwikkeling en toepassingen te bouwen en te implementeren. Azure DevOps ondersteunt ontwikkelaars die de DevOps methodiek willen toepassen voor hun ontwikkelingen. Het stelt je in staat om web applicaties in een sneller tempo te maken en te verbeteren.

Met het toepassen van Azure DevOps maak je het mogelijk om te voldoen aan de behoefte van klanten om sneller meer nieuwe features toe te voegen aan bestaande web applicaties. Of om efficiënt en veilig geheel nieuwe web applicaties te bouwen. Wat houdt dit nu precies in?

“Plan slimmer, werk beter samen en lever sneller met een reeks moderne ontwikkelingsservices.”

Wat is (Azure) DevOps

De definitie van DevOps luidt: “DevOps, een combinatie van ontwikkeling (Dev) en bedrijfsactiviteiten (Ops), is de samenstelling van mensen, processen en technologie om doorlopend waarde aan klanten te bieden.”

Azure DevOps is een Microsoft cloud oplossing die het mogelijk maakt om de DevOps methdiek vanuit de cloud te gebruiken. Je stelt eenvoudig geautomatiseerde pijplijnen in om code te ontwikkelen, te testen en te implementeren naar elk gewenst platform. Het vereenvoudigd het versiebeheer, toepassen van geautomatiseerde builds en het test- en releasemanagement. Hierdoor lever je hogere prestaties en bouw je sneller betere oplossingen. Hetgeen resulteert in hogere klanttevredenheid.

Overstap naar Azure DevOps

Synlogic heeft verschillende organisaties geholpen met het implementeren van Azure DevOps. Hierbij zijn lokale TFS servers uitgefaseerd, teams begeleid bij de inrichting van Azure DevOps en de veiligheid van het gehele ontwikkelproces verbeterd.

Door een gefaseerde aanpak wordt de belasting voor een overstap naar Azure DevOps zo laag mogelijk gehouden. Hierbij wordt rekening gehouden met de beschikbare tijd van developers en managers. Door het te kort aan ervaren krachten is hun tijd schaars. Synlogic zorgt dat je efficiënt en gestructureerd Azure Devops kan inzetten.

Microsoft Azure is een toekomstbestendige oplossing voor jouw moderne applicatie. Wil je ook weten hoe jouw organisatie gebruik kan maken van Microsoft Azure? Maak eens een afspraak en drink een kopje koffie met één van onze Customer Innovation Managers. Hij kan jou verder informeren en helpen om de juiste eerste stap te zetten.

Meer informatie over Microsoft Azure DevOps services vind je op de website van Microsoft : Azure DevOps-services | Microsoft Azure

Facebook
Twitter
LinkedIn
Stel ons jouw vraag

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.