Simplify Cloud Innovation

Making the cloud work for you

Organisaties worden succesvoller door de inzet van de public cloud. Je hoeft alleen de vele mogelijkheden maar te omarmen
Data in de cloud veilig balk

Ontmoet Julian Doorn | Cloud Engineer

Hallo,

ik ben Julian Doorn. 22 jaar geleden geboren in Zwolle, maar getogen in Grafhorst. Vanaf 1 september werk ik bij Synlogic als Cloud Engineer. Ik ben één van de eerste aanspreekpunten op onze supportdesk en help onze klanten met hun vragen en problemen op ICT-gebied.

Julian Doorn Cloud Engineer bij SynlogicNa mijn MBO heb ik werkervaring opgedaan als support engineer waar ik vooral bezig was met netwerk en VoIP. Bij Synlogic hoop ik nog meer te leren over netwerk en VoIP, maar kijk ik ernaar uit om me ook in Azure te verdiepen. Een van de redenen waarom ik graag bij Synlogic wil werken, is omdat ze cloud minded zijn en ik hierin graag verder wil groeien.

Ik vind het leuk om te zien hoe een bedrijf te werk gaat en wat de bedrijfsprocessen zijn. Om vervolgens samen na te denken over mogelijke verbeteringen. Dit met hulp van Microsoft Azure. Het uiteindelijke doel is om een dienst te leveren waar een bedrijf tijd en geld mee bespaard.

Kortom, actief bijdragen aan onze missie; ‘Simplify Cloud Innovation’.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Stel ons jouw vraag

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.