Even voorstellen...

Anita Mooij

Data in de cloud veilig balk

Mijn naam is Anita Mooij, ik ben 35 jaar en woon in een fijne woning aan de rand van Zwolle. In mijn vrije tijd maak ik graag wandelingen met mijn hond en doe ik aan hardlopen of fietsen. Dat mag ook wel, omdat ik erg van lekker eten houd, het liefst iets dat ik zelf vers heb gebakken of gekookt. Van heerlijke broden tot verse pasta.

Ik heb enorm veel zin in mijn nieuwe uitdaging als Online Marketeer bij Synlogic. Een groeiende organisatie met veel potentie, ambitie en innoverend vermogen in een op het oog complexe branche die constant in beweging is. Mijn doel is om Synlogic te helpen in de groei die we voor ogen hebben en klanten datgene te bieden waar ze (al dan niet bewust) op zoek naar zijn. Met een duidelijke visie en gedegen strategie elkaar in onze kracht zetten, net zoals we dat doen voor onze klanten.

Ik kijk er naar uit om alles te leren over de nieuwste ontwikkelingen binnen de ICT met als doel dat ik jou in begrijpelijke taal uit kan leggen wat er gaande is, zodat jij de juiste afweging kan maken in het invullen van de stip op jouw ICT horizon.

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.