Even voorstellen...

Chris de Bruin

Data in de cloud veilig balk

Ik ben Chris de Bruin, ben 19 jaar, woon in Uddel en werk 4 dagen in de week als Trainee Cloud Engineer bij Synlogic. 1 dag in de week volg ik een deeltijd HBO-ICT opleiding bij Fontys in Eindhoven. Na het afronden van mijn MBO4 opleiding ICT Beheerder ben ik hier vorig jaar mee gestart. Op dit moment volg ik het onderdeel “ICT & Infrastructure” waar ik meer leer over het ontwerpen en opzetten van onder andere cloud omgevingen.

Hiervoor heb ik gewerkt als IT Specialist bij Infracom, waar ik na het afronden van mijn MBO opleiding ben blijven werken. Bij Infracom ben ik begonnen als stagiair waar ik veel ben meegegaan naar klanten op locatie om problemen op te lossen en hardware te leveren. Na mijn eindstage heb ik vooral veel vragen telefonisch beantwoord en tickets opgepakt, maar ik ben af en toe ook nog naar klanten geweest voor onder andere verhuizingen en internet opleveringen.

Ik wil mij verder specialiseren en meer leren over het werken in de cloud. Dit sluit namelijk erg goed aan op mijn studie. Synlogic lijkt mij hiervoor een leuk bedrijf waar ik hier heel veel over kan leren en mijn ICT kennis verder kan verbreden.

Meer leren over de public cloud van Microsoft is mijn doel binnen Synlogic. Bij mijn vorige werkgever heb ik vooral veel gedaan met on-premise servers en private cloud maar nog niet veel met Azure en Microsoft 365. Het lijkt mij leuk om mij hier in te verdiepen en specialiseren.

Ik kijk ernaar uit om de verschillende klanten van Synlogic te leren kennen.

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.