Even voorstellen...

Christiaan Metselaar

Data in de cloud veilig balk

Ik ben Christiaan Metselaar 39 jaar jong, woonachtig in het bruisende centrum van Tiendeveen. Inmiddels 15 jaar getrouwd en we hebben drie dochters één van 15, 13 en 12. In mijn vrije tijd houd ik van werken met hout en timmeren. Zo maak ik onder andere tafels en help ik vrienden bij het maken of het verbouwen van iets aan het huis. Kortom werken met mijn handen.

In het verleden heb ik gewerkt bij Galaxy Telematica, 2B-mobile en NuCall. Bij Galaxy Telematica ben ik begonnen als Monteur en installateur van telefooncentrales. Deze werken destijds nog op locatie gehangen en aangesloten op ISDN lijnen (weet je niet wat ISDN is/was dan Google je maar even 😉). Vervolgens heb ik bij 2B-Mobile in Bilthoven mij doorontwikkeld als VoIP Engineer en projectmanager van een aantal kleine projecten. Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest ben ik beland bij NuCall in Amersfoort waarbij de werkzaamheden hetzelfde waren als bij 2B-mobile maar iets dichter bij huis.

Inmiddels ben ik alweer een tijdje werkzaam binnen Synlogic. Marthijn heeft mij de kans gegeven om binnen Synlogic VoIP telefonie verder te ontwikkelen waarbij ik de kar mocht gaan te trekken. Een mooie kans die ik met beide handen heb aangepakt! En een leuke bijkomstigheid is dat het nog dichter bij huis is. 

Sinds vorig jaar ben ik werkzaam als Customer Innovation Manager en dat vind ik echt heel leuk. Het contact met klanten en met mijn collega’s en daar als spin in het web te fungeren. Binnen deze rol wil ik mijzelf als projectmanager ontwikkelen om zo de klant en Synlogic verder te helpen en zodat projecten steeds soepeler en beter verlopen en ik nog meer toegevoegde waarde kan leveren. Stay tuned!

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.