Even voorstellen...

Erik Lindeboom

Data in de cloud veilig balk

Ik ben Erik Lindeboom, 27 jaar oud en woonachtig te Genemuiden. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met krachtsport en vind ik het leuk om lekker te eten en drinken met vrienden en familie.

Ik werk momenteel ruim een jaar bij Synlogic als Cloud Engineer en inmiddels heb ik +/- 8 jaar werkervaring in de ICT-wereld, welke voornamelijk betrekking heeft tot de on-premise omgevingen van Microsoft.

Vorig jaar heb ik besloten om te kijken naar de toekomst, welke in mijn ogen, de cloud is. Ik ben geswitcht naar Synlogic en heb hier inmiddels al veel kennis opgedaan rondom Microsoft 365 en Microsoft Azure. Door de studiemogelijkheden en kansen die ik krijg, weet ik dat mijn kennis naar een hoger niveau gebracht zal worden.

Als Cloud Engineer binnen Synlogic werk ik met de nieuwste cloud technologieën, wat het werk juist zo interessant maakt. Naast het werken met nieuwe technologieën ga ik op bezoek bij diverse klanten, waardoor mijn dag nooit hetzelfde is.

Wellicht help ik jou binnenkort met de journey naar de cloud van Microsoft.

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.