Even voorstellen...

Henrik Elzinga

Data in de cloud veilig balk

Henrik Elzinga is de jongste – ook in letterlijke zin – aanwinst van de club. Henrik is de jongere broer van Jan Gerrit, hij is 20 en woont in Genemuiden. “Sinds een jaar werk in de ICT. Tot voor kort in Genemuiden, inmiddels bij Synlogic. Daarnaast doe ik in deeltijd een ICT-opleiding op het Windesheim. In mijn vrije tijd ben ik met regelmaat in de sportschool te vinden, ook ben ik veel bezig met school.”

Henrik heeft een unieke positie binnen Synlogic, hij werkt 2 dagen op de supportdesk en 2 dagen bij DevIsland en 1 dag is gereserveerd voor school. “Als Trainee Cloud Developer groei ik qua werkzaamheden mee met de opleiding die ik doe. Ik heb hiervoor ook MBO4 netwerkbeheer afgerond en al een jaar werkervaring als netwerkbeheerder opgedaan, dus ik ben niet helemaal onbekend met de werkzaamheden.”

“Graag groei ik uit tot Cloud Developer, dit houdt in dat ik wil gaan programmeren om hiermee cloud oplossingen aan te bieden binnen Azure en andere applicaties. De werkzaamheden die Synlogic doet passen goed bij de ambities die ik heb, hier door kan ik het werk en de opleiding mooi combineren samen met een enthousiast team.”

“Wil je me beter leren kennen? Ik ben vrij makkelijk te strikken voor een leuk gesprek, dus spreek me gerust aan.”

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.