Even voorstellen...

Hindrik Jonker

Data in de cloud veilig balk

Samen met mijn vrouw en vier kinderen woon ik in Ommen. Mijn zittende beroep combineer ik met crossfit en hardlopen. Daarnaast ben ik graag voor een ander, daar ligt mijn kracht. Of het nu gaat om mijn eigen gezin, familie, vrienden, collega’s of klanten, ik sta voor een ieder klaar en haal er voldoening uit wanneer ik iemand verder kan helpen.

Ik begon mijn carrière als bedrijfsleider bij een computer service voor particulieren. Naast mijn technische kennis leerde ik in deze functie mijn zorg- en organisatorische eigenschappen te ontplooien. In 2011 maakte ik de overstap naar Synlogic. Al snel werd mij gevraagd de organisatie van de eerstelijns supportdesk op te pakken. Het leerde mij een feilloze vertaling te genereren van techniek naar “Jip en Janneke taal”.

In de daarop volgende jaren groeide ik door richting de commerciële kant van ICT dienstverlening. Daarbij hield ik mij bezig met het adviseren van klanten en het maken van voorstellen voor een betere IT omgeving. Dat gaf en geeft mij tot op de dag van vandaag voldoening. Ik ben namelijk sterk in persoonlijk contact en ga graag te werk als sparringpartner van onze klanten.

Inmiddels ben ik Operationeel Manager bij Synlogic en houd ik mij bezig met het optimaliseren en borgen van onze werkprocessen. Het voeren van de dagelijkse leiding op ons kantoor, het aansturen en ontwikkelen van ons team, het verzorgen en borgen van klantbelevingen zijn voor mij belangrijke taken. Ook hierin kan en mag ik mijn menselijke drang om ergens verantwoordelijk voor te zijn en alle daar bijhorende coördinatie en organisatie volop benutten.

Ik ben nuchter, realistisch en streef naar een oprechte relatie met mijn klanten. Ik voel mij in mijn element als ik als communicatieluik tussen mijn klant en de dienstverlening van Synlogic kan fungeren. De opmerking: “richt onze ICT omgeving maar in alsof het de jouwe is”, was voor mij een groot compliment en vergeet ik nooit meer.

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.