Even voorstellen...

Johan Voerman

Data in de cloud veilig balk

Ik ben Johan, geboren en getogen in het mooie stadje Vollenhove. Ik werk sinds de start, 2007, bij Synlogic. Eerst in de rol van systeembeheerder (toen noemden we dat nog zo) en ben doorgegroeid tot mijn huidige rol als CTO van Synlogic.   

Ik ben altijd al iemand van de techniek geweest. Tijdens mijn school en studie maakte ik websites voor allerlei bedrijven binnen mijn kennissenkring. Al snel kwam ik erachter dat de hele dag naar een scherm kijken, en alleen maar met code bezig zijn, niet mijn ding is. Mijn passie ligt in het verbinden van mensen met de techniek. Ik ben mij toen gaan specialiseren in de infrastructuur kant. Daardoor kwam ik steeds meer met organisaties in contact om vraagstukken op het gebied van de nieuwste Cloud technieken uit te denken.  

Bezig zijn met techniek en innoveren zit in mijn bloed. Ik mag in mijn huidige functie nadenken over waar we als Synlogic op technisch gebied naar toe gaan. Wat zijn de belangrijk(st)e technische ontwikkelingen voor ons, maar zeker ook voor onze klanten? 

Vroeger hoorde ik vaak de term ‘innovate or die’. Dat heb ik eigenlijk altijd bij mij gedragen. Daarom ben ik altijd op zoek naar waar ik verbeteringen door kan voeren. Ik zie techniek dan ook zeker niet alleen als ondersteunend aan organisaties, maar juist ook als kans om een vliegwieleffect te creëren: de groei en ontwikkeling van jouw organisatie versnellen. 

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.