Even voorstellen...

Joury van Leusen

Data in de cloud veilig balk

Hallo! Mijn naam is Joury, ik ben 30 jaar oud en woonachtig in Raalte. Een aantal van mijn hobby’s zijn motor rijden, zwemmen, socializen en verder ben ik regelmatig druk met mijn aquarium. Verder heb ik nog een vriendin, een bonusdochter en 2 Siberische boskatten.

De afgelopen jaren heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt en verschillende klantensets onder mijn hoede genomen. Ik deed hier zowel 1e, 2e als 3e lijns werkzaamheden. Hier vielen werkplekbeheer, remote support, wijzigingsbeheer, systeembeheer, netwerkbeheer en telefonie onder. Dit betrof zowel oude als nieuwe omgevingen met oude SBS servers, maar ook WVD omgevingen.

Bij Synlogic ga ik de rol van Cloud Engineer vervullen. Ik ben de uitdaging bij Synlogic aangegaan, vanwege de ontwikkelingskansen en de structuur binnen het bedrijf. Daarnaast was ik simpelweg toe aan de volgende stap binnen de IT. Ik ben net begonnen op de supportdesk, waar ik zal starten om onze klanten, en de applicaties die worden gebruikt, te leren kennen. Het uiteindelijke doel is om door te groeien en ik wil mij het liefst specialiseren op een bepaald vlak. Verder hoop ik veel te leren en uit te voeren, zoals migraties en het opbouwen van een nieuwe omgeving.

In de toekomst zou ik graag specialist willen worden op het gebied van Office 365 en Azure, om klanten te kunnen ondersteunen bij het opzetten/verbeteren van haar omgeving. Daarnaast hoop ik de relaties van Synlogic zo goed mogelijk te bedienen, maar vooral te ontzorgen en advies te geven waar nodig.

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.