Even voorstellen...

Mariska van Hoesel

Data in de cloud veilig balk

Ik ben Mariska, dit jaar 30 jaar getrouwd en samen hebben we 2 zoons.  Wij wonen met veel plezier in Berkum. Bij de plaatselijke voetbalvereniging VV Berkum vind je mij regelmatig achter de bar, nu iets minder omdat mijn jongste zoon 1e elftalspeler is en ik liever bij hem ga kijken, maar ik vind het erg leuk om te doen.

In mijn vrije tijd kook en bak ik graag. Daarnaast lees ik graag een boek of maak ik een wandeling met ons hondje Sammie.

Als Management Assistent probeer ik op mijn wijze Marthijn, Johan en Hindrik te ondersteunen bij hun werk. Uiteraard vallen er meer werkzaamheden onder mijn taakomschrijving, maar dit is wel mijn focus.

Ik heb 7 ½ jaar als directiesecretaresse bij Stichting ZOA gewerkt. ZOA is een organisatie die vluchtelingen van natuurrampen en oorlogen opvangt in zeer fragiele gebieden. Je kunt daarbij denken aan Zuid Soedan, Jemen, Syrië, maar bijvoorbeeld ook Ethiopië, DR Congo of Burundi. Met veel plezier heb ik daar jaren mijn steentje bijgedragen. Toch wilde ik graag dichter bij huis werken. Ik kwam de vacature tegen en de toon die daarin naar voren kwam sprak mij enorm aan: het persoonlijke en het feit dat het om de persoon draait en niet alleen om je competenties. Het eerste gesprek verliep dusdanig goed, dat ik graag verder wilde praten om te zien of er een wederzijdse match was en dat was gelukkig het geval.

Mijn doel is om op de meest efficiënte en prettige wijze de organisatie te ondersteunen.

Welkom bij Synlogic! Waarmee kan ik u helpen?

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.