Even voorstellen...

Marthijn van den Heuvel

Data in de cloud veilig balk

Mijn naam is Marthijn van den Heuvel. In 2007 is Synlogic opgericht en sindsdien ben ik samen met mijn collega’s druk in de weer om met de inzet van Microsoft Cloud technologie aan ondernemers een veilige en vlotwerkende ICT omgeving te leveren. Zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaak: Ondernemen.

In 1998 ben ik begonnen als ZZP-er. Als student hielp ik particulieren met het gebruik van hun computer en loste hun probleempjes op. Het was de tijd van Windows ’95 en Windows ’98. Alweer bijna 25 jaar geleden.

In 1999 ben ik afgestudeerd aan de opleiding HTS Electrotechniek op het Windesheim. Waarna ik in 2000 mijn eerste Microsoft certificeringen heb gehaald. Vervolgend ben ik mij gaan richten op de zakelijke markt. Meer uitdagingen en continuïteit. Maar de verbondenheid met de mens is altijd gebleven. Ik vind het dan ook erg leuk om anderen verder te helpen met de kennis en mogelijkheden die voor handen zijn. Toen als ZZP-er, nu als directeur van Synlogic, een club van 25 mannen en vrouwen.

Helaas is het vandaag de dag noodzakelijk om jezelf zo goed mogelijk te wapenen tegen cybercriminaliteit. Een hele klus. Aan ons als ICT dienstverlener de uitdaging om ondernemend Nederland daar zo goed mogelijk bij te helpen. Dat doe ik met liefde en passie voor het vak en de cloud technologie. Samen met mijn collega’s werk ik aan ons doel om veiliger te ondernemen in Nederland!

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.