Even voorstellen...

Rick Karperien

Data in de cloud veilig balk

Mijn naam is Rick Karperien, 28 jaar en woon samen met mijn vriendin in Vollenhove. In mijn vrije tijd mag ik graag naar een voetbalwedstrijd kijken en met onze hond wandelen. In het voorjaar en zomer bouw ik mee aan een wagen voor het Corso in Vollenhove.

Sinds 2017  werk ik bij Synlogic. Het is een mooi groeiend bedrijf met nuchtere collega’s, die haar klanten verder helpt met innovatieve cloud oplossingen van Microsoft, dit is wat mij aanspreekt Ik was toen toe aan een nieuwe uitdaging en kon toen beginnen als Junior Cloud Engineer. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ben ik doorgegroeid naar de rol van Operator Support afdeling. 

Het leukste aan deze functie? Ik mag onze klanten zo goed mogelijk helpen. Een blije klant maakt mij een blij man. Daarbij vind ik het mooi om processen zo in te richten dat ze helpen om vraagstukken voor collega’s en klanten zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen.  

Vanuit mijn nuchtere en klantvriendelijke houding help ik graag klanten verder met hun ICT problemen en vraagstukken.

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.