Even voorstellen...

Ronald Schutte

Data in de cloud veilig balk

Hallo,

Mijn naam is Ronald Schutte, 49 jaar, ongehuwd en in een relatie met Kato. Ik ben een geboren en getogen Zwollenaar, maar heb een groot gedeelte van mijn leven voor het werk rondgezworven.

Inmiddels ben ik alweer zo’n 20 jaar .NET developer. Afgelopen jaar heb ik voor Unica ICT Solutions als ontwikkelaar gewerkt. Hierbij lag de focus op werkzaamheden voor de interne bedrijfsautomatisering.  Mijn andere werkzaamheden waren vooral gericht op de ontwikkeling voor telecomomgevingen. Maar ik heb ook bij banken, verzekeraars en overheidsinstanties diverse development trajecten uitgevoerd.

Als Lead Cloud Developer ga ik mij bij Synlogic richten op het bedenken en ontwikkelen van cloud-oplossingen die het gebruik van het Azure platform voor klanten efficiënter of gemakkelijker maken.

Ik heb bewust gekozen voor Synlogic, omdat zij zich voornamelijk richt op Microsoft Azure, een Microsoft Public Cloud oplossing. Voor softwareontwikkeling wordt steeds meer gebruik gemaakt van al bestaande componenten en services in de cloud; halffabricaten. Azure biedt vele services, in de vorm van Platform-as-a Service (PaaS) en Software-as-a-Service (SaaS) oplossingen, die daarbij helpen.

Tijdens mijn loopbaan heb ik bij veel verschillende bedrijven gewerkt, in verschillende stadia van hun bestaan. Mijn ervaring is dat de atmosfeer en de werkzaamheden het leukste is in de groeifase van 15 tot 50 man. Bovendien wilde ik graag in Zwolle werken en meer met Azure aan de slag gaan. Synlogic sluit hier bij aan en biedt mij deze mogelijkheden.

Oplossingen vinden is vaak een kwestie van de juiste vragen stellen. Loop jij ook met ICT vragen rond die een oplossing vragen? Ik help je graag verder!

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.