Even voorstellen...

Roos op't Holt

Data in de cloud veilig balk

Hi hoi, mijn naam is Roos op’t Holt, ik ben 33 jaar en samen met mijn zoontje van 6 jaar woon ik in Ommen. Ik ben geboren en getogen in Groningen en ik woon nu, bijna 15 jaar, in Ommen. Elke kans om te bewegen grijp ik graag aan! In de weekenden kan je mij bijvoorbeeld, samen mijn zoontje, vinden in het bos op de mountainbike.

Gastvrijheid, creativiteit en analyseren zit in mijn DNA. Deze drie dingen heb ik de afgelopen jaren, met veel plezier, toegepast in de gastvrijheid- en evenementensector. Het allerleukste vind ik het om deze drie aspecten te vertalen in concreet plan en hiermee aan de slag te gaan. Daarnaast vind ik het erg leuk om mijn brain te prikkelen en mij vast te bijten in een nieuwe industrie.  Ik ben dan ook erg blij dat deze vier dingen samen komen in mijn nieuwe rol bij Synlogic als HandsOn Marketing & Sales manager.

Mijn keuze om bij Synlogic te gaan werken heb ik wel overwogen gemaakt. Er waren heel veel verschillende factoren belangrijk voor mij (daar kwam uiteraard mijn analytische kant om de hoek kijken). De doorslaggevende factor was de informele en vertrouwde sfeer, de passie van de directie en de kwaliteit waar Synlogic voor staat. Ik vertrouw erop dat ik mijzelf kan blijven ontwikkelen en dat ik erg veel kan leren van alle vak-professionals waarmee ik mag gaan samenwerken.

Ik leer graag en vind het heel fijn om de juiste content bij de bron op te halen. Op deze manier kan ik onze diensten en producten elke dag naar een hoger niveau te brengen. Wie weet spreek ik jou binnenkort?

Ik kijk er naar uit om dagelijks de kracht van eenvoud innovatief toe te passen, zodat iedereen bij Synlogic met gemak kan werken aan jouw succes! Kortom actief bijdragen aan onze missie; ‘Simplify Cloud Innovation’.

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.