Even voorstellen...

Ruben Wanders

Data in de cloud veilig balk

Hoi!

Ik ben Ruben, 40 jaar en als vrijbuiter vind ik het leuk om nieuwe plekken te ontdekken met ons kampeerbusje.

Binnen Synlogic focus ik mij als Cloud Security Engineer op cybersecurity. Omdat Synlogic een club is die innovatieve Cloud technologie heeft omarmt, kan ik een combinatie maken van de nieuwste technologieën op het gebied van cybersecurity. Wat ik hier zo leuk aan vind: het kat en muis spelletje om de cybercriminelen voor te blijven met behulp van moderne Cloud technologie.

In deze tijd raken we ongemerkt verwikkeld in een oorlogvoering en aanslagen die niemand ziet. Mijn doel is om nog veel meer te leren over hoe we dit effectief kunnen bestrijden. Op die manier kunnen wij onze klanten het best bewapenen in deze strijd en proactief in actie komen.

Tegen iedereen wil ik zeggen dat ik me besef dat ICT een investering kan zijn. En het wordt vermoedelijk alleen maar meer door alle cyberaanvallen. Maar laat dit niet een reden zijn om niet te investeren in beveiliging. Bereid je organisatie voor op digitale weerbaarheid. Dit is helaas noodzakelijk.

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.