Even voorstellen...

Sander Westerbeek

Data in de cloud veilig balk

Hallo mijn naam is Sander, ik ben 37 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Raalte. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te klussen, kook ik graag, gaan we er graag op uit met het gezin, maar ook een avond met vrienden of een goede film kijken vind ik hartstikke gezellig.

Binnen Synlogic is het kennisniveau op ICT-gebied heel hoog. Ook heerst er een collegiale sfeer waarbij de lijntjes kort zijn. Samen met het team zorgen we ervoor dat bedrijven en organisaties uiteenlopende doelen kunnen stellen en behalen door middel van ICT innovatie.

Wat ik zo leuk vind aan werken bij Synlogic is zonder twijfel het persoonlijke contact. Niet alleen met collega’s, maar ook met de mensen die ik mag adviseren als ik bij hen over de vloer kom.

In mijn rol richt ik mij op het relatiebeheer en dus niet zozeer technisch. Ondanks dat ik me prima red, wil ik graag nog iets meer mijn technische skills ontwikkelen.

ICT is meer dan ooit in staat om bij te dragen aan het behalen van de doelstellingen die je als organisatie of bedrijf hebt gesteld. Welke doelen dit zijn en hoe dit wordt bereikt is iets waar wij je graag bij helpen.

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.