Even voorstellen...

Tim Fransen

Data in de cloud veilig balk

Hallo,

Mijn naam is Tim Fransen, 27 jaar oud en ik kom uit Rosmalen. Sinds kort woon ik in Zwolle. Nu denk je …  wat moet een Brabander in Zwolle? Nou … mijn vriendin komt uit Drenthe en dit leek me de uitgelezen mogelijkheid om wat dichterbij te gaan wonen. Daarnaast is Zwolle natuurlijk een prachtige stad!

Mijn hobby’s zijn voetbal, hardlopen en fotograferen. En daarnaast bezoek ik graag historisch belangrijk plekken vanuit mijn interesse in de Tweede Wereldoorlog.

Ik heb net mijn studie Cyber Security & Cloud aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Tijdens mijn afstudeeropdracht heb ik onderzoek gedaan naar het onboarden van onder andere Hyper-V in combinatie met VMware.

Binnen Synlogic ga ik de rol van Cloud Engineer op mij nemen. De rol van Cloud Engineer bij Synlogic biedt mij mogelijkheid om te werken met de nieuwste cloud technieken van Microsoft. De strategie van de inzet van de cloudoplossingen past bij mijn visie daarop. Synlogic is flink groeiende en biedt mij verschillende ontwikkel- en doorgroeikansen. Dat heeft mij doen besluiten om bij Synlogic te gaan werken.

In de toekomst zou ik graag specialist willen worden op het gebied van Office 365 en Azure om klanten te kunnen ondersteunen bij het uitdenken, opzetten en verbeteren van haar omgeving.

Mijn streven is om klanten met behulp van verschillende cloudoplossingen te kunnen helpen bij IT problemen -en vraagstukken. Hopelijk mag ik jou ook snel ondersteunen. Tot bij Synlogic!

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.