Even voorstellen...

Timur Pozdniakov

Data in de cloud veilig balk

Hai, mijn naam is Timur Pozdniakov. Ik woon in momenteel in Kampen, maar ik kom hier oorspronkelijk niet vandaan en ben blij dat ik het tot mijn 20e heb overleefd. Sinds 7 februari loop ik stage bij Synlogic als Cloud Developer. In mijn vrije tijd probeer ik mijn geest en lichaam gezond te houden.

Voor mijn studie moet ik eindexamen bij een stagebedrijf doen. Ik had besloten om een moeilijke taak nog moelijker te gaan maken, en stage te gaan lopen bij een bedrijf die gebruik maakt van technieken waarvan ik totaal niks weet. Want YOLO.

Programmeren is best een frustrerende baan. Je krijgt het te maken met problemen die je op meerdere manieren kunt oplossen, maar waarbij je voor 1 oplossing moet kiezen. Dat stukje waar je moet gaan puzzelen en overwegen om tot de juiste oplossing te komen, vind het allerleukst aan mijn functie.

Cloud is voor mij een onbekend ‘beestje’ dat ik zou willen temmen, want daar zie ik een enorme potentie in. Zowel voor mij, als programmeur, als voor klanten. Ook wil ik mijn kennis over Design Patterns uitbreiden, want dat helpt enorm bij het vinden van de beste oplossing.

Mijn motto is: Debug and Code until it’s done.

De Cloud uitgelicht!

Synlogic helpt jou graag met het samenstellen van jouw eigen reis door de digitale transformatie. Om je inzichten te geven delen we graag informatie die interessante voor je kan zijn.

Nieuws & Cloud Blogs
Synlogic info

vragen over jouw cloud uitdaging?

Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw cloud uitdaging.