Microsoft CSP Partner

Kosteloos advies, schaalbaar en flexibel
Data in de cloud veilig balk
Directe aanbieder van Microsoft clouddiensten

Wat is een Microsoft CSP partner?

CSP staat voor Cloud Solution Partner en via het Cloud Solution Provider programma van Microsoft kan jouw organisatie gemakkelijk clouddiensten afsluiten. Binnen het CSP programma van Microsoft heb je verschillende levels, ook wel tiers genoemd. Zo heb je directe en indirecte aanbieders van Microsoft Public Cloud oplossingen.

Tier 1 CSP Partner

De directe partner

Synlogic is een Microsoft Cloud Solution Partner Tier 1. Dit houdt in dat wij een directe partner van Microsoft zijn en wij dus geen derde partij nodig hebben. De richtlijnen om Tier 1 Partner te zijn, zijn strikt en worden ook regelmatig aangescherpt. Zo garanderen zij dat als je zaken doet met een Tier 1 Partner, zoals wij, je zeker bent van hoogwaardige dienstverlening die je van Microsoft en haar partners mag verwachten.

Voorbeelden waar wij aan voldoen:

  • Het bieden van een uitstekende support op Microsoft producten
  • Beheerservices aanbieden

Wij voldoen aan alle voorwaarden en daardoor kunnen onze klanten blijven genieten van de voordelen hiervan.

New Commerce Experience

Licenties afnemen op de Microsoft clouddiensten, vindt plaats op basis van de Microsoft New Commerce Experience. Deze vorm van abonnementen biedt jou als klant meer flexibiliteit en de mogelijkheid om abonnementsvormen te mixen.

Maand
Jaar
Drie jaar
Factureringsvoorwaarden
Maandelijks
Volledig vooraf
Volledig vooraf
Prijzen
+ 20%
Flexibiliteit
Flexibel aan te passen
Vast contract voor de vooraf afgesproken duur
Vast contract voor de vooraf afgesproken duur
Opzegbeleid
1 maand
Minimaal 1 maand of tot einde looptijd licenties
Minimaal 1 maand of tot einde looptijd licenties
Set prices
1 maand
1 jaar
3 jaar
Tussentijdse upgrades
Mogelijk
Niet mogelijk
Niet mogelijk
Tussentijdse downgrades
Mogelijk
Niet mogelijk
Niet mogelijk

Combineren van licenties met verschillende looptijden is mogelijk (bijvoorbeeld 75% jaarlicenties en 25% maandlicenties). Houd er rekening mee dat je de volledige contractduur dient te betalen. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.

De voordelen

Via een CSP kan je eenvoudig diensten afnemen zoals Microsoft 365, SharePoint Online en andere Microsoft-oplossingen. De voordelen hiervan zijn:

Microsoft Gold Partner

Bewezen kennis en ervaring

Naast Microsoft CSP Tier 1 Partner, zijn wij ook Microsoft Public Cloud Gold Partner. Je wordt dit niet zomaar: het is tekenend voor onze ambitie en innovatiekracht. Als Microsoft Gold Partner hebben wij ruim 15 jaar ervaring. Onze cloud specialisten volgen continue cursussen en de laatste ontwikkelingen om jou van hoogwaardige cloudoplossingen te kunnen voorzien. Onze visie is namelijk dat je met ICT een vliegwieleffect voor het succes van jouw organisatie kunt creëren. Lees meer over Microsoft Gold Partner.

“De combinatie van Gold Partner en Tier 1 Partner die wij hebben, is the best off both worlds!“

Synlogic is Microsoft Gold Partner

Onboarden

Eenvoudig met de Cloud Journey
Roadmap Cloud Journey

Overtuigd van Synlogic als jouw Microsoft cloud solution partner? Je kan op elk moment starten. Synlogic gebruikt hiervoor de ‘Synlogic Cloud Journey’ Een bewezen, overzichtelijke en schaalbare manier om doelgericht en laagdrempelig over te stappen naar werken in de cloud. Werk jij al in de cloud? Dan kunnen wij samen met jou de next steps richting een innovatieve ICT organisatie zetten.

Offboarden

Een paar belangrijke zaken

Uiteraard hopen wij dat het niet zover komt, maar als je besluit op te zeggen dan maken we dat uiteraard net zo makkelijk als onboarden. Opzeggen is gedeeltelijk afhankelijk van de door jou gekochte licenties, maar is mogelijk door dit schriftelijk door te geven aan jouw Customer Innovation Manager. Meer hierover lees je in onze algemene voorwaarden, maar wel willen we de volgende zaken benadrukken:

  • Aangeschafte licenties zijn niet overdraagbaar en de looptijd van de licenties dient te worden gerespecteerd. Wij geven dan ook geen geld terug voor aangeschafte licenties. Je kan de licenties gewoon blijven gebruiken totdat de looptijd is verlopen.
  • Je dient zelf nieuwe licenties aan te schaffen zodra de huidige licenties zijn verlopen. Voorkom het stilvallen van bedrijfsprocessen in jouw organisatie door dit tijdig te regelen.
  • Heb je gekozen voor Azure subscriptions via ons dan blijven de reserved instances tot het einde van de reservering via ons verlopen. Wij blijven dan ook tot de einddatum leveren, oftewel je blijft betalen voor het gebruik. Wel is het mogelijk dat je een nieuwe subscription op je tenant bestelt; deze kan naast de huidige subscription lopen. Is de reservering afgelopen dan kan je bijvoorbeeld een nieuwe reservering maken via een andere partij.
  •  

Let's make the cloud work for you!

Kunnen wij je helpen?
Cloud Journey naar succes
Stel ons jouw vraag

We hebben verschillende scenario’s in beeld gebracht om je te inspireren. Al die mogelijkheden in de cloud kunnen verwarrend zijn. Waar begin je? Wat is de goede oplossing voor mij? Hoe houd ik het allemaal veilig.

Creëer je eigen ICT-visie en strategie gebaseerd op cloud innovatie samen met Synlogic. Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw uitdaging.