Microsoft Gold Partner

Bewezen kennis en ervaring
Data in de cloud veilig balk
Microsoft Gold Partner
Toekomstbestendige en hoogwaardige

Microsoft cloudoplossingen

Het is onze missie om bedrijven en instanties toekomstbestendig te maken. Wij geloven daarbij in de kracht van Microsoft Cloud oplossingen. Alweer vijftien jaar geleden heeft Synlogic de keuze gemaakt voor Microsoft door daar volop in te specialiseren en dat heeft zich uitbetaald. Wij mogen ons Microsoft Public Cloud Gold Partner noemen.

Dankzij de dagelijkse inzet van onze hoogwaardige en vooruitstrevende cloud architecten en engineers, blijven wij innoveren. De Synlogic Crew is hooggeschoold en altijd op de hoogte van de laatste cloud mogelijkheden én wet- en regelgeving. Daardoor kunnen wij de cloud op een eenvoudige en prettige manier voor jou laten werken zodat jij kan doen waar jij goed in bent: ondernemen. 

Moderne werkplek

Efficiënt en veilig samenwerken in de cloud

Efficiënt samenwerken, dat wil elk bedrijf. Goede beveiliging is daarbij een basisgegeven. Wij geloven daarbij in de kracht van de Microsoft cloud oplossingen voor dé moderne werkplek. Onze Cloud Engineers en Cloud Architecten zijn dan ook allemaal gecertificeerd binnen de Microsoft tools.

Synlogic is dan ook Microsoft Public Cloud Gold Partner binnen de volgende gebieden:

  • Collaboration and Content
  • Cloud Productivity
  • Enterprise Mobility Management
  • Small and Midmarket Cloud Solutions
  • Windows and Devices

Certificeringen

Extra veilig met ISO 27001 en NEN 7510

Op het gebied van beveiliging hebben wij een Microsoft Silver Partner status. Als aanvulling op deze status zijn wij ook ISO 27001:2017 en NEN 7510 gecertificeerd. Daarmee bewijst Synlogic dat het data- en informatiebescherming hoog in het vaandel heeft staan. Onze privacy officer Hindrik vertelt je graag meer over de toepassing van deze certificeringen.

Synlogic Secure Compliant

Toepassingen & Infrastructuur

Innoveren in de cloud - oplossingen op maat

De Synlogic Cloud Journey bestaat uit meer dan (de eerste stappen naar) de Moderne werkplek en Cybersecurity. Eén van onze speerpunten is het verzorgen van innovatieve oplossingen in een stabiele, moderne infrastructuur. Daarnaast bieden wij moderne dataoplossingen zodat je nieuwe inzichten krijgt waarmee de ontwikkeling van jouw bedrijf zomaar eens in een stroomversnelling terecht kan komen.

Synlogic is daarom Microsoft Public Cloud Gold Partner binnen de volgende gebieden:

  • Application Development
  • Cloud Platform
  • Datacenter
Daarnaast zijn we Microsoft Silver Partner op gebied van DevOps.

Let's make the cloud work for you!

Kunnen wij je helpen?
Cloud Journey naar succes
Stel ons jouw vraag

We hebben verschillende scenario’s in beeld gebracht om je te inspireren. Al die mogelijkheden in de cloud kunnen verwarrend zijn. Waar begin je? Wat is de goede oplossing voor mij? Hoe houd ik het allemaal veilig.

Creëer je eigen ICT-visie en strategie gebaseerd op cloud innovatie samen met Synlogic. Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw uitdaging.