Simplify Cloud Innovation

Werkwijze | Cloud Journey

Data in de cloud veilig balk
Werkwijze
Simplify cloud innovation en kom een kop koffie drinken
Ruim 15 jaar ervaring

Unieke werkwijze

Onze jarenlange ervaring en expertise in de Public Cloud en de digitale transformatie hebben we gebundeld in de Synlogic Cloud Journey. Een unieke werkwijze waarmee we jouw reis naar een innovatieve en veilige ICT-infrastructuur vormgeven. Denk bijvoorbeeld aan flexibel werken en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. En dat alles 24/7 en op een veilige manier.

Aan de hand van een aantal stappen helpen wij jou bij het vormgeven van jouw proces naar de cloud. Daarbij beginnen we altijd met het vaststellen van het ultieme doel. De meerwaarde voor jouw organisatie? Een helder, transparant proces van A tot Z, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Eenvoudig, laagdrempelig en overzichtelijk

Waarom de Synlogic Cloud Journey?

De mogelijkheden van de cloud zijn oneindig en kunnen overweldigend zijn.   je kan in feite in een paar klikken jouw cloudomgeving hebben aangemaakt. Helaas gaat dat niet altijd goed. doordat kennis en ervaring ontbreken en daardoor vaak niet de juiste keuzes gemaakt worden. Zo worden bijvoorbeeld onnodig resources aangezet of wordt de configuratie niet optimaal ingesteld. Zonde!

Aan de andere kant zijn er ook ICT managers en bedrijven die de overstap ingewikkeld vinden of denken dat het niet bij hen past. Wij geloven dat de cloud voor iedere organisatie – hoe groot of klein ook – veilig, betaalbaar en interessant is.

Daarom hebben wij de Synlogic Cloud Journey ontwikkeld. De overgang naar de cloud hoeft namelijk niet ingrijpend en ingewikkeld te zijn. Met behulp van onze unieke werkwijze en de bijbehorende configurator, gaan we samen op zoek naar het juiste begin en bijpassende cloudoplossingen die voor jou het verschil gaan maken. Kostenefficiënt, schaalbaar, flexibel én boven alles veilig.

Roadmap Cloud Journey
Start jouw reis naar de cloud

In 5 stappen naar digitaal succes

De transformatie van jouw ICT organisatie start met een telefonische of digitale kennismaking. Samen bepalen wij aan de hand van jouw wensen of wij de juiste partij voor jou zijn. Kunnen wij jou niet helpen? Dan zeggen we dat open en eerlijk zodat jij direct weet waar je aan toe bent. Zien we beiden potentie? Leuk! Een daadwerkelijk kennismakings- en inventarisatiegesprek wordt ingepland.

 

Tijdens het kennismakingsgesprek maak je kennis met één of meerdere van onze specialisten. We geven je alle ruimte om jouw wensen en de huidige situatie toe te lichten. Ook zullen wij ons voorstellen en meer vertellen over hoe we te werk gaan. Na afloop van het gesprek gaan we voor jouw organisatie aan de slag. 

Stap 1.
Readiness scan

Balans opmaken

We brengen de huidige én gewenste situatie in kaart zodat we jouw ICT stip op de horizon kunnen bepalen. Dit doen we uiteraard samen.

Stap 2.
Strategie & planning

Focus aanbrengen

We werken de focuspunten uit in een roadmap zodat jij precies weet waarmee en wanneer wij voor jou bezig gaan.

Stap 3.
Werkplek inrichten

Security

Wanneer het aankomt op ICT omgevingen, geloven wij dat security zo belangrijk is dat we hiervoor een aparte stap hebben ingericht. Geeft een gerust gevoel, toch?

Stap 4.
Werkwijze per thema

Verbeteren

Voordat we een fase opleveren, zorgen we altijd dat de puntjes op de i worden gezet. Zo weet je zeker dat jouw ICT omgeving goed is ingericht.

Stap 5.
Beheer & support

Support afspraken

Wij bieden volledige beheer- en ondersteuningsdiensten. Zowel voor gebruikers als voor interne beheerders.
Profiel Henk Faber

“We waren positief verrast over het kennisniveau en de praktische werkwijze van Synlogic. En pro-actief. Synlogic is de perfecte achtervang en heeft een kennisniveau waar ook onze developers van leren, dat was wat wij zochten!”

Henk Faber | Bencom Group

Continu groeien, verbeteren en leren voor het beste resultaat

Scrum, Sprints & Agile

Jouw migratie naar de cloud, evenals alle andere projecten, pakken wij aan vanuit de Scrum Methode. De Scrum Methode is vastgelegd in een aantal fases (sprints):

  • Product backlog
  • Sprint backlog
  • Sprint planning
  • Daily scrum

Tijdens elke sprint hebben we extra aandacht voor de mogelijke risico’s voor onder meer jouw bedrijfsgegevens, zoals we die vooraf hebben gedefinieerd (conform ISO 27001 en NEN 7510).

Onze belangrijkste drijfveren? Veilig werken, continu groeien, verbeteren en leren om het beste resultaat voor onze klanten neer te zetten.

Christiaan Metselaar
Customer Innovation Manager en Scrum Master
Christiaan Metselaar

Plan jouw eerste kennismaking

Wij hebben er zin in! Jij ook?
Cloud Journey naar succes

Overtuigd van de voordelen van de cloud en ga jij de uitdaging aan om onze werkwijze te testen?

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer. Samen ontdekken we hoe we jouw ICT omgeving het beste vóór je laten werken zodat jij kan doen waar jij goed in bent: ondernemen. Laat je gegevens even achter dan nemen wij contact met je op.

Start direct met de transformatie