Simplify Cloud Innovation

Moderne Werkplek

Efficiënt samenwerken met Microsoft 365 en Azure
Data in de cloud veilig balk
Moderne werkplek
Mireille Mars
Gebruiksvriendelijk en veilig

Moderne Werkplek

Veiligheid en bescherming van (bedrijfs)gegevens wordt steeds belangrijker. De uitdaging wordt steeds groter en complexer. Zeker met de toenemende diversiteit aan devices, software én het hybride werken van vandaag de dag.

Wij geloven in de kracht van eenvoud. Hoe eenvoudiger je jouw ICT systemen inzet, hoe eenvoudiger je het beheer maakt. Door het beheer uit te besteden, kan jij je focussen op datgene waar jij goed in bent. Wij maken het mogelijk met de cloudoplossingen van Microsoft. 

Eenvoudig en praktisch inzetbaar

Wat is de moderne werkplek?

De moderne werkplek van vandaag de dag staat gelijk aan werken in de cloud. Alle tools die jouw medewerkers nodig hebben, zijn centraal georganiseerd én benaderbaar. Altijd en overal flexibel werken wordt daarmee een werkelijkheid. Belangrijk voordeel: een hogere betrokkenheid en tevredenheid bij alle medewerkers én verbeterde resultaten.

Het enige dat jouw personeel nodig heeft is een device met toegang tot het internet. Dit kan bijvoorbeeld een laptop, desktop, tablet of smartphone zijn. Vanaf het device heeft iedereen binnen de organisatie toegang tot alle* bedrijfsdocumenten en applicaties. Zo kunnen zij zich focussen op datgene waar zij goed in zijn en optimaal samenwerken binnen de verschillende teams.

*Je kan uiteraard gebruik maken van Conditional Access waarbij jij zelf bepaalt wie waar toegang toe heeft.

Microsoft 365: flexibiliteit voor iedereen

Voor wie is het geschikt?

Flexibel werken, hybride werken, thuiswerken. Je hoort het steeds meer en steeds meer medewerkers verwachten dat dit tot de mogelijkheden behoort: een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. In tijden waarin personeel lastig te vinden is, kan dit voor jouw bedrijf het verschil maken.

In onze visie is de moderne werkplek, werken in de cloud, geschikt voor iedere organisatie. Met de juiste tools (en vertrouwen in je personeel) kan je de productiviteit, het werkplezier én de autonomie verhogen.

Met een snelle implementatie en goede trainingen, maakt jouw organisatie een vliegende start in de cloud.

Altijd up-to-date en zeer gebruiksvriendelijk

De voordelen op een rij

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze samenwerking met Microsoft als Gold Partner weten wij voor elke organisatie de juiste combinatie van clouddiensten te kiezen voor onze klanten. Zo weet je zeker dat jouw medewerkers optimaal kunnen profiteren van:

Bertil Stam van Volvo Nieuwenhuijse

In de toekomst willen we voorop blijven lopen. Alle veranderingen omarmen, en processen hierop aanpassen. Met de digitale mogelijkheden van de Cloud. Samen met Synlogic.

Bertil Stam

Synlogic services

Helpdesk

Helpdesk

Onze ervaren Cloud Engineers zitten voor je klaar om je te helpen als je vragen hebt of problemen ervaart.

24/7 monitoring

24/7 monitoring

Dankzij onze 24/7 monitoringssystemen houden wij jouw devices en netwerk nauwlettend in de gaten. Bij bijzonderheden komen wij direct in actie.

Veiligheid voorop

Veiligheid

Veilig aan het werk met de Security Baseline dankzij onder andere MFA, cloud back-ups en de cloud handtekening.

Advies en innovatie

Advies en innovatie

Advies op maat met de modernste cloudoplossingen, dashboarding en meer. Creëer met jouw ICT systemen een vliegwieleffect voor jouw complete organisatie.

Snel aan de slag

Wij staan voor je klaar
Cloud Journey naar succes

Overtuigd van de voordelen van de moderne werkplek en wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? 

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Laat je gegevens even achter dan nemen wij contact met je op.

Ontdek de mogelijkheden van de cloud