Simplify Cloud Innovation

Part of Fellowmind

Zo wordt onze dienstverlening nog beter
Data in de cloud veilig balk
Synlogic sluit zich aan bij Fellowmind
Culturele fit leidt tot nieuwe kansen

Synlogic sluit zich aan bij Fellowmind

Met veel trots kan ik namens Johan en mijzelf mededelen dat Synlogic zich heeft aangesloten bij Fellowmind.

Synlogic is de afgelopen jaren sterk gegroeid dankzij snelle toename van cloud oplossingen bij bedrijven en toegenomen beveiligingsrisico’s als gevolg van het flexibele werken. Ik kijk met veel enthousiasme er naar uit dat we nu met bredere middelen onze klanten beter van dienst kunnen zijn. En daarnaast onze diensten kunnen uitbreiden met onder andere Microsoft Dynamics 365. Tegelijkertijd kunnen we onze expertise op het gebied van Cloud Infrastructuur & Security en Modern Workplace aanbieden aan de klanten van Fellowmind.

Voor onze huidige klanten biedt de overname nieuwe mogelijkheden om hun business te ontwikkelen door te putten uit de expertise van Fellowminds holistische benadering van digitale transformatie. Dit sluit naadloos aan bij onze cloud journey aanpak.

Synlogic is volledig cloudgericht en een Microsoft Gold Partner is. Om deze reden hebben Fellowmind en Synlogic al eerder samengewerkt op klantprojecten. Daaruit bleek een goede culturele fit.

​Fellowmind is een van de leidende Europese Microsoft-partners. Synlogic vult het aanbod van Fellowmind in Nederland aan door de introductie van cloudinfrastructuur- en beveiligingsdiensten aan de klanten van Fellowmind. Zij kunnen nu profiteren van de deskundigheid van Synlogic bij het omgaan met cloudvraagstukken op zowel organisatorisch als technisch vlak.

“Sinds de dag dat we elkaar ontmoetten, hadden we een natuurlijke klik, gebaseerd op vergelijkbare culturen,” aldus Ernst-Jan Stigter, Regional Director van Fellowmind Nederland. “Ik ben onder de indruk van Synlogics totaalbenadering van cloudbeveiliging: ze beschouwen security niet enkel als technologisch vraagstuk, maar houden ook rekening met de impact op mensen en processen. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat het bundelen van onze krachten geweldig zal zijn voor onze klanten. Ik kan niet wachten om de service, expertise en het team van Synlogic aan hen te introduceren.”

Fellowmind heeft nu 2000 medewerkers verspreid over 40 kantoren in zes Europese landen. Circa 375 daarvan zijn werkzaam in vier Nederlandse steden.

De overname heeft geen gevolgen voor klanten, lopende projecten of diensten van Synlogic. Onze klanten kunnen gebruik blijven maken van onze expertise en dit wordt nu ondersteund door een nog grotere en professionele organisatie.

We kijken uit naar een succesvolle toekomst samen, waarbij we als onderdeel van Fellowmind nog beter in staat zijn om je te ondersteunen bij al je cloudvraagstukken.

Marthijn van den Heuvel

Let's make the cloud work for you!

Kunnen wij je helpen?
Cloud Journey naar succes
Offerte aanvragen

We hebben verschillende scenario’s in beeld gebracht om je te inspireren. Al die mogelijkheden in de cloud kunnen verwarrend zijn. Waar begin je? Wat is de goede oplossing voor mij? Hoe houd ik het allemaal veilig.

Creëer je eigen ICT-visie en strategie gebaseerd op cloud innovatie samen met Synlogic. Onze cloud experts helpen je graag op weg met jouw uitdaging.