Simplify Cloud Innovation

Cloud Security

Beveiliging van je apparaten, identiteit en gegevens is belangrijk voor jouw bedrijf.
Data in de cloud veilig balk
Multi-factor Authenticatie instellen - Synlogic Zwolle Cloud

Multi-Factor Authenticatie

Ruben Wanders | Cloud Security Engineer

Met Multi-factor authenticatie (MFA) bescherm je eenvoudig jouw ICT omgeving tegen inbraak en diefstal van gegevens. Jouw gegevens en software in de cloud zijn nog veiliger. Internetcriminelen hebben eenvoudig toegang tot geavanceerde tools om grootschalige cyberaanvallen uit te voeren. Hierdoor is het niet meer alleen zaak om je security goed op order te hebben maar ook om awareness bij de gebruikers te creëren of te vergroten.

Een phising e-mail, waarbij wordt geprobeerd om persoonlijke inloggegevens te achterhalen, wordt verzonden naar duizenden ontvangers tegelijk. Op een linkje is snel geklikt. Vooral als er druk achter staat. “U moet nu inloggen om uw gegevens niet te verliezen”. Hierdoor achterhalen internetcriminelen inloggegevens en krijgen ze toegang tot systemen, gegevens en klantinformatie. Dit wil je juist goed beschermen tegen verlies en diefstal. En het zal jou niet overkomen dat iemand van buiten jouw organisatie toegang tot cruciale en gevoelige gegevens, toch?

Met de inzet van Multi-Factor Authenticatie wordt aan je gebruikersnaam en wachtwoord een extra verificatiemethode toegevoegd. Daardoor verklein je de kans dat hackers toegang krijgen tot apparaten, gegevens en identiteiten.